Hány fideszes hazugságról kell még bizonyíték Orbán híveinek? - Megint van egy újabb...

A választás után egy héttel (de érdekes!) most a Figyelőnek kellett helyreigazítást közölnie a Jobbikról szóló ordas hazudozása miatt.

A Lokál már megtette ezt pár napja. Most Schmidt Máriáék egykor szebb napokat látott, mostanra kormányánuszizgató szennylapjának kellett beismerni, hogy a választás előtt undorítóan hazudtak a Fidesz szolgálatában.

"Az internetes portálunkon 2018. március 10-én „Formálódik a Vona-Gyurcsány - koalíció - (Képekkel)” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom a Demokratikus Koalícióval egyeztetett a szentesi választókerületben. Valótlanul állítottuk, hogy a két párt között több választókerületben is folynak még a tárgyalások.

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke Kiss Csabával, a Demokratikus Koalíció szentesi elnökével tárgyalt egy szentesi étteremben.

A valóság ezzel szemben az, hogy a cikkünkben szereplő időpontban Vona Gábor egy szentesi kampányrendezvény után ebédelni állt meg a szentesi Páterház étteremben, asztaltársaságában csak munkatársai és helyi jobbikos vezetők foglaltak helyet. Vona Gábor nem tárgyalt egyetlen egy DK-s politikussal sem, a cikkünkben említett Kiss Csaba pedig ott sem volt az étteremben. A cikkben megjelent fotón pedig nem a DK-s Kiss Csaba, hanem a Vona Gábort és munkatársait szállító mikrobusz sofőrje látható. A Jobbik és a DK között pedig sem Szentesen, sem más választókerületben nem folyik semmilyen tárgyalás" - közölték ma a helyreigazításban.

Persze, mindennek tulajdonképpen már nincs is jelentősége, mert akinek nem mindössze 2 agysejt van a koponyája alatt, annak már korábban sem volt kérdés, hogy mit művel a kormánymédia "tájékoztatás" címen. Akinek pedig csak ennyi áll rendelkezésére, annak meg úgyis mindegy, hogy olvas-e helyreigazítást vagy sem, hiszen Orbán Viktor alternatív valósága neki édes, boldog tudatlanság...