Na jó, most már tényleg hidd el, hogy Soros György szervezte a múlt heti tüntetést! Az Origó megint megmondta!

Az Origó szerint mi megvédtük Soros Györgyöt. Illetve egészen pontosan: Soros György védelmére keltünk, akinek amúgy a fia tett közzé egy bejegyzést a Twitteren, de közben nem egyeztettünk a Jobbik pártközpontjával, akik viszont új szavazókat akarnak, ezért szeretik Gyurcsányt, akit a háttérből Soros irányít. Nem a fia, hanem az öregebb. Viszont Toroczkai meg nem szereti Sorost és Gyurcsányt, pedig kiment a tüntetésre. Ezen oknál fogva pedig ugye nálunk teljes a káosz, mert mi a Jobbik pártlapja vagyunk és nem is tudom, nem tudunk választani Soros és Toroczkai között? Hmm… Amúgy jó a cucc, srácok? :D

Szóval, a magyar közélet leghitelesebb tömegtájékoztató orákuluma szerint tegnap ebben a cikkben védtük meg Soros Györgyöt, aki erre amúgy bizonyára rá van szorulva (így nyilván még többet utal majd nekünk, közvetlenül a Jobbik pártközpontja és Simicska Lajos után): Ennyi! Mindennek vége! Az Origó bizonyítékot talált Soros és a tüntetők kapcsolatára!

Egyébként csupán két apróság, ha már fogalmazási gondokat említettetek:

1. A „tett közé” helyesen: „tett közzé”.

2. Az irónia: Olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is. (kontextus: szövegösszefüggés, szövegkörnyezet, verbális: szóbeli – ha esetleg lennének még gondok?)

Egyúttal örömmel köszöntjük olvasóink között az Origó színvonalas szerkesztőségének tagjait! Nagy boldogsággal tölt el minket, hogy Boros Bánk Levente és Dobos MariannE után egyre többen reklámozzák ingyen portálunkat, és érdeklődnek a közpénz-, és propagandamentes újságírás iránt.