Ezek az igazi tények: Tavaly 1290 menekültet fogadtak be Orbánék a kormánypropaganda árnyékában

A lengyelek, a csehek vagy a szlovákok csak tizedennyit!

Ha Ön fideszes, bizonyára most ráncolja a homlokát, felhúzza a szemöldökét, dörzsöli a szemét, szívja a fogát, széttárja a karját… vagy nem, mert a „lehúzott redőny” mindent elfed, elsötétít, még a valóságot is. Súlyos milliárdokból, a mi pénzünkből migránsozták, sorosozták végig az elmúlt éveket, miközben pontosan tudták, hogy ezekkel a kamuharcokkal majd az orruknál fogva vezethetik az arra fogékony, irányítható embereket. Egyetlen cél lebegett a szemük előtt: a hatalmuk megtartása, bármi áron!

Így fordulhatott elő például, hogy Orbán és a Fidesz április 8-án ismét győzedelmeskedett, annak ellenére, hogy 2014-hez hasonlóan, ezúttal is kisebbségben voltak. Annak ellenére, hogy az emberek többsége pontosan tudja, hogy nem Soros, a migránsok, Brüsszel, az ENSZ, vagy éppen a kis zöld manók jelentik hazánkra a legnagyobb veszélyt, hanem maga a kormányzással nem törődő miniszterelnök, a simlis bandája, a korrupció, az egyre több életet követelő „egészség”ügy, és még sorolhatnánk, és soroltuk is, számtalanszor.

Azonban ne vegyünk el egy valamit Orbántól, mert Magyarország egy dologban valóban teljesített! Az Eurostat legfrissebb jelentéséből kiderül, hogy a 28 tagállam összesen 538.000 menedékkérőt fogadott be 2017-ben. Hazánk pedig a lakosság arányát tekintve igencsak jól teljesített, hiszen egymillió főre 130 pozitívan elbírált menedékkérelem jutott.

eurostat

A legtöbben Szíriából és Irakból érkeztek.

Ezzel a harmadik legbefogadóbb állam vagyunk a kelet-közép-európai térségben!

Arról a 20 ezer emberről, akit letelepedési kötvénnyel engedtek be az országba, már ne is beszéljünk.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba, bár csekély az esély, hogy mindenki megérti:

Az egyetlen párt, amely migránsokat telepített be az országba az a Fidesz! (No meg persze a mérhetetlen népszerűségű KDNP.)

Az embert, aki pedig ezt az egészet pontosan tudta, akkor is, amikor az emberek képébe hazudta az ellenkezőjét, amikor gyűlöletet keltve hazudozott, félrevezetett, megtévesztett számtalan nyugdíjast, vidékit és országszerte "mesterséges kómában tartott" választót, azt orbán viktornak hívják. Szarügy.