Kommunizmus napjainkban: Nem játssza a Petőfi rádió Fluor Tomi dalait, amióta a kamerába kiabálta, hogy Soros György

A propagandát parancsszóra harsogó „köz”tévé, jelesül a Petőfi tévé kameráiba üvöltötte annak az embernek a nevét, aki ellen Orbánék a legsötétebb időket idéző kamuharcot vívtak annak érdekében, hogy az arra fogékony embereket megvezetve megőrizhessék remegve őrzött hatalmukat. Ez pedig olyan tettnek bizonyult, amit nem tűrhetett a felülről vezérelt médiagépezet, így jött a cenzúra.

A népszerű rapper múlt hétfőn döntött úgy, hogy kifejti rövid, ám annál velősebb véleményét az Orbán zsebében lévő médiumok működéséről, egyenesen a Sátán nevét tolta a kamerába, miközben a műsorvezető Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel beszélgetett a filmzenékről.

Fluor az eset után az alábbi bejegyzést tette közzé Facebook-oldalán:

Kicsit hosszúra és hóbortosra sikerült a hétvége, szeretnék bocsánatot kérni a Petőfi Tv dolgozóitól, nem akarnám szándékosan megnehezíteni senki életét, illetve azt sem szeretném, hogy bárkinek az én idiótáskodásom okozzon fejfájást a melóhelyén. Szóval sorry és jó munkát a továbbiakban! 

A Zoom aztán kiszúrta, hogy az ominózus eset óta egyáltalán nem adják a Wellhello dalait a Petőfin, pedig addig naponta akár kilencszer is hallhattuk a nótáikat ezen a frekvencián. Ezért hívják egyre többen ezt az egykor szebb napokat látott országot Orbánisztánnak, ahol egyetlen vélemény létezik, ha pedig ennek nem rendeled alá magad, akkor jön a büntetés.