Az origo.hu egyre mélyebbre süllyed a szervilizmus pöcegödrében - szétszedték a kommentelők Orbán szánalmas szennylapját

Továbbra is egy párhuzamos valóságban élnek az egykor szebb napokat látott portál médiamunkásai. A tegnapi demonstrációról például azt írták, hogy „Gyalázkodásba és nevetségességbe (?) torkollott Sorosék tüntikéje.” Az emberek reakciója tűpontosan mutatja meg, hogy mit gondol a többség a hatalmat kiszolgáló, nevetséges bértollnokokról. :-D :-D :-D Csak három kommentet emeltünk ki.

Ezen már tényleg csak röhögni lehet: A „zorigónál” állandóan tátott szájjal szaladnak a f.szerdőbe. Lehet, hogy még élvezik is? Vagy ezeknek a médiamunkásoknak valóban ennyire csak a megélhetésük számít? Könnyen lehet, hiszen bár az újságírástól olyan távol állnak, mint vezérük az igazmondástól, azt pontosan tudják, hogy tehetség híján nem nagyon van más esélyük a boldogulásra.

origocim

joorigokomm3

Az biztos, hogy rendkívül szórakoztató módon járatjátok le magatokat. És miközben az ország nagy része jókat röhög rajtatok, azért az emberek vigyora mögött ott van egy másik érzés is, amit soha nem mostok már le magatokról. Ti már nem tudtok senkit felbosszantani, új olvasókat szerezni meg pláne nem, sajnálatot viszont egyre többen éreznek veletek kapcsolatban, ugyanis az emberek pontosan tudják, hogy nagyon szar lehet minden reggel felköpni egyet a levegőbe, majd aláállni, miközben újabb és újabb, parancsra megírt álhírt próbáltok az olvasók arcába tolni.

Tragyadomb_comicstyle_2