Burány Sándor a Hír Tv-ben: Orbán Viktor egy gátlástalan politikus, neki mindegy honnan jön a pénz, csak jöjjön! - Videó

Az MSZP országgyűlési képviselője a Hír Tv Peron című műsorában többek között arról is beszélt, hogy Orbán kivezetheti-e hazánkat az EU-ból.

Egyáltalán van-e még esély megállítani a „gőzhengert”? A napokban ismét durván szembement az Európai Unióval a Szijjártó Péter vezette magyar külügy. Nagyon úgy tűnik, hogy Orbán Viktor nem feltétlenül az Unión belül képzeli el Magyarország jövőjét, főként, ha elzáródnak a pénzcsapok. Hogyan látja az ország jövőjét, ebben a tekintetben?

- kérdezte a szocialista politikust Béres Ferenc Attila, a Zsúrpubi főszerkesztője.

Én úgy látom, hogy Orbán Viktornak mindegy, hogy honnan jön a pénz, csak jöjjön. Ha az EU-ból jön, akkor azt nyúlja le valamilyen módon, ha ez Oroszországból fog jönni, akkor ott fog megegyezni az illetékes oligarchákkal. Benne van a pakliban, ha az uniós támogatásokra nem lehet már számítani, akkor nem lesz érdekelt Orbán Viktor abban, hogy az Európai Unió tagja maradjon Magyarország. Orbán bármit képes megtenni, mert egy gátlástalan politikus. 

- válaszolta Burány, aki a műsorban arról is beszélt, szerinte vannak-e árulók az MSZP-ben, illetve, hogy kit támogat a két jelölt, Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes közül:

-