Na végre! Kocsis Mátéval is készült egy Magyar Idők-interjú!

És ez annyira elemi erejűre sikeredett, hogy muszáj belőle idéznünk. A Fidesz új frakcióvezetője az orbánisztáni propagandacuccból minden jelentős közgondolkodást károsító részletet felvonultatott egyetlen interjúban.

Facebook/Kocsis Máté

Igazán lényeges témákat érintett:

 - "Meg kell védeni a határainkat, meg kell őriznünk keresztény hagyományainkat, törekednünk kell a teljes foglalkoztatásra és támogatnunk kell a családokat."

- "Az egész ellenzék hátat fordított az ország biztonságának és jövőjének, most viszont a választóktól kapott felhatalmazás alapján már nem vagyunk nekik kiszolgáltatva." Ha valaki nem értené, Máté ezt az Alaptörvény z. módosításával kapcsolatban jelentette ki, amiről már megírtuk, hogy a migránsoktól nem véd meg, ellenben a kötvénybizniszt sem zárja ki. 

 - Aztán persze nem maradt el a Stop Sorosozás sem: "A cél változatlan: arra kérjük a kormányt, hogy tartsa fent a törvénycsomag elfogadására tett javaslatát, hogy minél hamarabb folytatódhasson a törvényalkotási eljárás."

 - "Az ellenzéknél valami nagyon félresikerült."

- "Az ellenzéknek már nem igazán maradt más, csak a személyeskedés, jól láthattuk a kampányban."  (De persze ők kemény ellenfelei lesznek a "közönséges viselkedésnek". Ezt még azért hozzátette.)

- Természetesen Brüsszelből számítanak a legnagyobb támadásokra.

- Tarlós István támogatni jó döntés, mert Budapesten hatalmas mértékű a fejlődés.

Ja, és a személyes kedvencünk, amit már a Magyar Idők tehetséges médiamunkása tett hozzá a remek interjúhoz:

Mindenesetre közel egy évtizedes polgármesteri munkája eredményeként a korábban rossz hírű VIII. kerület élhetővé vált, a városrész megújult, dinamikusan fejlődik.