Simicska Ádám: Milliméterenként lesz levágva a f@szuk

Simicska Ádám: Milliméterenként lesz levágva a f@szuk
Fotó: zsurpubi.hu

„A paparazzik nem hagyják a családomat kilépni a házuk ajtaján. Abba kéne ezt hagyni!” – írta vasárnapi FB-posztjában Simicska Ádám. A hvg.hu elérte Simicska Lajost is, aki többek között azt nyilatkozta, „Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam”, majd azzal zárta az interjút, hogy „Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia”. Simicska Ádám keresetlen szavakkal kommentálta a Zsúrpubinak a hétvége történéseit.   

A Magyar Nemzet társügyvezetője portálunknak azt mondta, az egész ügy úgy kezdődött, hogy észrevették a paparazzókat, amint ott állnak a házuknál, és minden mozzanatot fényképeznek. Simicska Ádám szerint az ilyen cselekedetek a legsötétebb időket idézik.

- A magyar politika kisgyerekeket próbál megdolgozni. Gusztustalan és aljas dolog, amikor az ember családját támadják politikai okok miatt. Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk - nyilatkozta a zsúrpubinak Simicska Ádám, majd hozzátette, ő és a családja alapvetően béketűrő emberek, de ez az a pont, amikor betelik a pohár. - Azt gondolom, amikor gyerekek válnak célpontokká, az már elér egy olyan szintet, hogy nem nekem kell magyarázkodnom az előbbi mondatért. Itt a családomról van szó, az öcsémről meg a húgomról. Szerintem minden jóérzésű ember számára világos, hogy kisgyerekeket fotózgatni politikai célokból, az már nem játék. Pedig így dolgozik a magát konzervatív, családbarát kormánynak mondó maffia. Mindenkinek üzenem, hogy a mi családunk teljesen rendben van, nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a szaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming out-olni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja. Innen is üdvözöllek Viktor, ha már ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai!