Mészáros Lőrinc saját képére, szintjére szabta ruhamárkáját

A pénz nem minden. Nem elég, hogy a mindenhez is értő felcsúti agytröszt és dollármilliárdos zseni legújabb szüleményét olyan névvel dobták piacra, ami a legcsekélyebb kreativitást is nélkülözi, de könnyen lehet, hogy még ezt sem maguktól találták ki.

Hab a tortán, hogy a felcsúti kisgömböc gazdája által megvezetett emberek „gondolkodása” alapján „migráncsoktól” vehették az ötletet, hiszen a 2rule Nigériában már egy létező név, sportmárkának ugyan nem nevezhető, hiszen stílusát tekintve inkább az afrikai lazaság jellemzi.

2rule

Mészáros Lölőke még decemberben alapította a Magyar Sportmárka Zrt.-t a korábbi ideiglenes szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán feleségével, Szélesi Ágnessel. Bár az emberek többsége gyaníthatóan nem fogja magára ölteni a kínai betűtípusra hajazó logóval ellátott ruhákat és a hírek szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség is az Adidassal tervez (tervezett?) 4 évre szóló keretszerződést kötni, azért nem aggódunk.

image

Bizonyára rendkívül sok területről akad majd megrendelője Orbán haverjának. Az azonban biztos, hogy ez az ember (papíron) az ország, vagy akár az egész világ leggazdagabb emberévé is hízlalhatja „magát”, egy valamit azonban soha nem vehet meg. Ez pedig a tisztelet. A birtokába kerülhet az 1000. magyar ingatlan, megveheti az összes újságot, rádiót, focicsapatot vagy éppen tévéts:

Az emberek túlnyomó többsége mindig csak lesajnálva, egy félmosollyal az arcán tekint majd a felcsúti udvari bolondra. Persze könnyen lehet, hogy épp ez volt a cél. Gondoljunk csak bele, mi lett volna, ha ebbe a szerepbe nem egy pocakos, együgyű, nevetséges karaktert állítottak volna.

OrbanMeszaros