Remek hír! Lagzi Lajcsi visszakapta a 2,6 milliárdos kúriáját

A hatalmas birtokról lekerült a bűnügyi zár, ezért akár már meg is lehet azt vásárolni. Ha épp ingatlanvásárlást tervez, a cikkben képet is mutatunk a palotáról.

A kúriát akkor vették zár alá, amikor Lajcsi már két hónapja szabadlábon volt 125 napos elzárását követően. Ekkor 2,6 milliárdért meghirdette az ingatlant, az ügyészség döntése azonban nem tette lehetővé annak értékesítését.

A zenész korábban is kifogásolta, hogy egy 20 milliós, állítólagos kár miatt terhelték meg milliárdos hajlékát, állítása szerint letétbe helyezte volna ezt az összeget, de ehhez nem járultak hozzá.

dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi jogi képviselője most ismét fellebbezett a birtok zár alá vételének feloldása miatt. A korábbiakkal ellentétben pedig ezúttal ezt már helybenhagyták. A döntés meghozatalában fontos szerepe lehetett annak, hogy egyik közüzemi szolgáltató sem tartott nyilván kárt, ezt pedig dokumentumokkal is igazolták.

A brutális értékkel bíró ingatlan sorsáról most a család fog dönteni. Ezt követően derül ki, hogy újra beköltöznek, vagy eladják a birtokot. 

20113816_3319376c90bb3eb66a553803a0b1adfd_wm

Fotó: inmobilienmarkt.de

Főkép: Granák László