Shane Tusup: Katinka megcsalt az edzőtársával

Shane Tusup tegnap esti bejegyzésében reagált arra, hogy Hosszú Katinka bejelentette válásukat.

Igen, a hír igaz. Katinkával már nem vagyunk sem magánéleti, sem szakmai kapcsolatban, személyes okok miatt. De megérdemlik, hogy tudják az igazságot: azok a személyes okok arról szóltak, hogy elárult engem. Bevallotta, hogy – a házasságunk szentségét porba taposva – félrelépett az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

Katinka húsvétkor vallotta be a házasságtörést. A meggyőződésemhez, az elkötelezettségemhez és a házasság intézményébe vetett bizalmamhoz hűen megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani neki. De bármennyire próbáltam, és bármennyire hittem benne, hogy ő is dolgozni fog rajta, hogy a kapcsolatunk olyan legyen, mint régen, a részéről nem láttam valódi erőfeszítést. De másodszor is elárult, ismét félrelépett Dudással. Innen már nem volt visszaút.

Ahogy visszanézek az eltelt évekre, megkérdőjelezem, hogy valódi volt-e az elkötelezettsége. Most már látom, hogy az a sok vér, veríték és könny után, amit érte hullattam, annak szentelve az életemet, hogy megvalósíthassa a gyerekkori álmait, csak manipuláció volt, és az egész kapcsolatunk hazugságra épült. Komolyan úgy gondolom, hogy soha nem szeretett engem, csak azt, hogy ennyire lojális voltam hozzá.

Tisztelettel, Shane