Staudt Gábor: Toroczkai volt az egyetlen, aki nem írta alá azt a nyilatkozatot, hogy nem ő informálta a fideszes sajtót - videó

A Jobbik politikusa elmondta, hogy Toroczkai László szándéka a párt szétszakítása volt, ami a Fidesznek is érdeke. Mi csak azt nem értjük, hogy a többi, körülbelül féltucat mindeddig nagyon hangos jobbikos miért késik a kilépésével. Ja, hogy ez egy szándékosan elnyújtott, a kilépések „nagy számát” demonstráló koncepció? Akkor mi már most lelőnénk a poént: véleményünk szerint a napokban - ha még nem tette meg - feltehetően bejelenti kilépését Árgyelán János és Császárné Kollár Tímea is.

Staudt Gábor megemlítette azt az ügyet is, amit már korábban mi is megírtunk: amikor konkrét szivárogtatási ügyben a Jobbik sajtópert indított az egyik fideszes médium ellen, minden érintett nyilatkozott arról, hogy nem tőle származnak az információk, kivéve egyetlen embert, Toroczkai Lászlót.

Szemmel látható, hogy ami történik, az a Fidesznek az érdeke, hogy minél többen távozzanak a Jobbikból, hogy azt lehessen mondani, hogy szakad a Jobbik, és minél jobban tragikus a helyzet. Ráadásul ideológiai töréspontok is vannak, miközben Toroczkai még a beszédében a kongresszuson is elmondta, hogy a néppártosodással egyetért.  

- nyilatkozta Staudt.