Napi rutin: Most épp 4 szállodába és 1 élményfürdőbe vásárolta be magát Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége

A Hír TV számolt be róla, hogy a felcsúti milliárdos birodalma két osztrák és egy montenegrói szállodával, valamint a szegedi Hotel Forrással és a Napfényfürdővel bővült, a tranzakciót a Konzum jelentette be a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Mellesleg, míg a NERtársak között 100 milliók repkednek és tűnnek el, a fideszes honatyákat különösképp zavarják az utcán fetrengő hontalanok.

Valójában semmi különös nem történt, ezek a "tranzakciók" számára olyanok, mint mikor az átlag polgár lemegy zsemléért a közértbe. Mészáros Lőrinc cége amúgy az elmúlt fél évben 18 belföldi és 5 külföldi szálloda tulajdonjogát szerezte meg, most egyúttal azt is közölték, hogy 60 milliárd forint fölé növelik a társaság saját tőkéjét. 

Eközben a fideszes álcivil CÖF–CÖKA közzétette 2017-es beszámolóját. Az eredménykimutatásban és a kiegészítő mellékletben szereplő összegek között azonban több mint 235 milliós különbség van, amit nem hajlandóak tisztázni.

Azon adományösszeg, amiről érdeklődik, kifejezetten magánjogi személyektől és magánszemélyektől érkezett alapítványunkhoz és jogerős bírósági állásfoglalás szerint még az Alfahírnek sem vagyunk kötelesek kiadni - válaszolták az Alfahír érdeklődésére.

Ja, s egy másik további érdekes fejleménye a mai napnak, hogy Bajkai István az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában a hajléktalanok közterületről való alkotmányos kitiltásának gondolatát vitte tovább. Vagyis míg a NERtársak között 100 milliók repkednek és tűnnek el, a fideszes honatyákat különösképp zavarják az utcán fetrengő hontalanok. Akik között mellesleg bizonyára akad olyan, akit ők tettek az utcára.

Szóval, üdítő érzés 2018-ban az orbánista kereszténydemokráciában élni.