Elkezdődött! Robbie Williams bemutatott, Ronaldo pályára lépett, Putyin a szaúdi herceggel parolázott, az oroszok kiütéssel nyertek

Ez volt a világbajnokság első napja, ma már izgalmasabb összecsapások várnak ránk.

A megnyitón többnyire régi Robbie Williams slágereket hallhattunk (Putyin biztos kedveli az angol énekest), a brazil Ronaldót viszont valószínűleg szinte mindenki, a korábbi zseniális csatár is szerepet kapott a nyitóünnepségen. Az angol fenegyerek pedig igyekezett feltüzelni a moszkvai stadionban lévő, közel 80 ezer nézőt, majd váratlanul furcsa dolgot tett:

robbie

Remélhetőleg Putyin lemaradt erről a jelenetről.

A csapatát aztán büszkén figyelhette, hiszen Szaúd-Arábiának a nem túl erős orosz válogatott ellen sem volt esélye. Végül 5-0-ra nyert a szbornaja. A góloknál többször mutatták az elégedetten mosolygó Putyint, mellette Gianni Infantino a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke, valamint a tegnapi napon a gratuláló fél szerepében tetszelgő szaúdi herceg foglalt helyet.

35319075_10210691683642197_817836587193729024_n

A szaúdi koronaherceg mellett ülve még Putyin is visszafogottan ünnepelte az oroszok vezető gólját.

Az M4-nek egyébként ezt a meccset sem sikerült hiba nélkül megúsznia, 10 perc lehetett vissza a találkozóból, amikor rövid időre elszállt Hajdú B. István hangja, ami azért is volt nagy kár, mert az egyhangú mérkőzésen legalább tőle várhatott az ember néhány érdekes monológot. Nem is kellett csalódnunk a riporterben, amikor visszakapta a hangot, azzal köszönt be, hogy:

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy úgy sikerült elmennem, hogy nem is tudtam róla.

Ma azért ennél több izgalomra számíthatnak a labdarúgás szerelmesei, hiszen három meccset is rendeznek a vb második napján, köztük a portugál - spanyol rangadót.

A-CSOPORT

14.00: Egyiptom–Uruguay (Jekatyerinburg)

B-CSOPORT

17.00: Marokkó–Irán (Szentpétervár)

20.00: Portugália–Spanyolország (Szocsi)