Na ez már valami: Németh Szilárd az Origó munkatársával beszélgetett a zsidó tévében

Aki figyelemmel követi Németh Szilárd Facebook-oldalát (mi időnként nem bírjuk megállni, hogy ne pillantsunk rá), az tegnap a következő felütésű poszttal találkozhatott: „A HetiTV stúdiójában jártam ma reggel, ahol Breuer Péterrel és Kovács Andrással, az Origo munkatársával beszélgettem”. Nos, hát...ööö... I dont know what to say, just enjoy it!

Korábban már megírtuk, hogy Németh Szilárd a főzés után új hobbit talált, ez pedig nem más, mint bejárni a Heti TV Pirkadat című műsorába, ahol Breuer Péterrel rendszerint olyan magasságokba emelkednek, ahol földi halandó nem, csak egy fideszes honvédelmi államtitkár és hűséges kérdezője emelkedhet. Ezúttal ráadásul nem mással egészült ki a közéleti élbrigád, mint az Origó munkatársával, aki ezt névvel, arccal vállalni merte (!).

Mondjuk azt még nem döntöttük el, hogy origós munkatársnak, vagy Németh Szilárdnak kellemetlenebb-e lenni, de egy biztos, a „műsorba” nem mertünk belenézni. Ha tehát valaki röviden megírja nekünk, hogy miről szól, azt még talán kibírjuk, hogy félve elolvassuk.