Elmaradt a nagy összeborulás: egymásnak ugrottak a radikálisok - szemléltető videó!

Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina nélkül alakult meg Toroczkaiék pártja. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Gaudi embere, Rubi Gergely nekiment Toroczkaiéknak. Azóta azonban Gaudi-Nagy Tamás és Hunyadi Gábor is megszólaltak az ügyben, akik elhibázottnak tartják a Toroczkai-Novák duó párttá alakulását. A jelek szerint két szekértáborra szakadt a radikális oldal: a Jobbikból régebben és a közelmúltban kirúgott személyekből álló csapatokra. „A hazafias mozgalomnak elsődlegesen önrendelkezése visszaszerzésére, cselekvő hazafiságra és nem egy újabb pártra van szüksége” - írta hétvégi bejegyzésében Gaudi.

Önjelölt vezetőkből nem kérünk! Ezt a dolgot még össze kell fésülni, és a mostani Jobbikból kiugrók bocsánattal tartoznak mifelénk, akik már évekkel ezelőtt láttuk a Jobbik árulását.

- írja nem titkolt ellenérzéssel Hunyadi Gábor, exjobbikos, Szabó Tímea párbeszédes politikus exférje.

Most azok kezdeményezik a zászlóbontást és diktálják a ritmust, akik egészen eddig a Jobbik keretei között maradtak különböző megfontolásokból, és akarva-akaratlanul hozzájárulhattak volna ahhoz, hogy egy ellenzéki káoszkoalíció bugyraiba zuhanjon az emelkedő pályán tartó hazánk.

- írja szemrehányóan és sértődötten Gaudi-Nagy Tamás.

Erről az egészről nekünk a Brian élete című film egyik zseniális jelenete jutott eszünkbe. Nézzék csak!