Az ügynök múlttal megvádolt Radnai László helyretette Toroczkaiékat - videó!

A Novák Előd és Toroczkai László nevével fémjelzett mozgalom és a az őket támogató kormánypárti lakájmédia rögtön Orbán háziradikálisainak zászlóbontása után egy rágalomhadjáratot indított: Radnai Lászlót, a Jobbik korábbi kommunikációs vezetőjét vádolták titkosszolgálati múlttal. Úgy tűnik azonban, hogy a kommunikációs szakember- aki több pártnak, így a Fidesznek is dolgozott pályafutása során - nem menekült el a vádak elől, sőt minden számára átadott dokumentumot nyilvánosságra kíván hozni, amit megkap a levéltártól. Ma délután elértük telefonon és megtudtuk, hogy a mai napját már az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában kezdte.

„Én mindent lehetővé teszek azért, hogy a Történeti Hivatalból bárki ki tudja kérni az esetleg rólam szóló aktákat…” - nyilatkozta válaszul Radnai László a kormánypárti M1 Ma Este című műsorában Toroczkaiék mocskolódására. Egyébként elő tudnánk keresni azokat a nyilatkozatokat, amelyben éppen ezeket a gyomorforgató módszereket kritizálta és ítélte el Toroczkai, sőt ezzel indokolta, hogy egy új mozgalomra van szükség, amely nem folyamodik ilyen és ehhez hasonló eszközökhöz. De már eddig is tudtuk, hogy az egész mi magunk, vagy mi hazánk, vagy tök mindegy micsoda hazugságra és megtévesztésre épül, amely feltételezhetően a Fideszhez köthető. Telefonon elértük Radnai Lászlót, aki megerősítette, hogy ma reggel kikérte a rá vonatkozó iratokat, valamint - és ez az, ami igazán meglepő - azt az információt kapta, hogy mindeddig senki nem kért azokhoz való hozzáférést, illetve kutatási engedélyt. Szóval ennyire lehetnek megalapozottak a Toroczkaiék vádjai.

Az már csak hab a tortán, hogy éppen az a Toroczkai László illet valakit ügynök váddal, akiről volt pártjának és bajtársainak egy jelentős része azt gondolja, hogy fogott ember, aki jelenleg is titkosszolgálati munkát végez. Az már pedig csak rumos meggy a hab közepén, hogy ezzel az egész mozgalmista dologgal a Fidesz érdekében cselekszik. Csokireszelékként pedig ott a tény, hogy a Jobbik elnöksége előtt már korábban is lebukott, hogy szivárogtatott a lakájmédiának.

Itt tekinthető meg a teljes videó!