Két hét alatt rend: Már Zuglóig gyűrűzik a Hős utcai drogprobléma

A Pillangó parkban is megjelentek a különböző szerektől borzasztó állapotba kerülő egyének.

A Zuglói önkormányzat szerint főként a szegénység lehet a probléma fő okozója. Hogy micsoda? A szegénység? Ebben az erős és büszke, virágzó országban? Úgy tűnik, már a 14. kerületi önkormányzatot is Soros irányítja! Ugyanis csak ez lehet a magyarázat arra, hogy ilyen hazugságot terjesztenek a csodálatos, gazdag hazáról.

Az önkívületi állapotban a földön fetrengő emberek látványa ma már egyáltalán nem szokatlan a Pillangó parkon és a Hős utcán kívül az 1-es villamos vonalán, valamint a Népliget környékén, fényes nappal sem! Sőt, nyugodtan nevezhetjük mindennapos jelenségnek is.

A már említett, Sorosügynökzsoldos önkormányzat szerint, mivel a szegénységből fakad ennek az ügynek a gyökere, hiába számolnak majd fel néhány telepet, mindig lesz újabb.

A Pillangó parkban korábban is szipuztak, de a helyzet mostanában egyre rosszabb.

- mondta az Indexnek a Pillangó Park Összefogás nevű Facebook-csoport egyik tagja.

Hozzátette, hogy:

a zuglóiaknak elegük van abból, hogy bedrogozott emberek üldögélnek a padokon, vagy kábultan fetrengenek a parkban és a társasházak bejáratánál.

A portál megkeresésére Zugló önkormányzata „komplex társadalmi jelenségnek” nevezte az ügyet, megjegyezték, hogy:

A Hős utca fokozott ellenőrzése, egy konkrét területre fókuszáló rendészeti intézkedések nem megszüntetik a szerhasználati problémát, hanem áttolják egy másik területre.

Az átlag középiskolás számára a fű és/vagy biofű fogyasztás mára már normává vált. Felmérések szerint minden ötödik 16 éves kipróbálta már legalább egyszer, és minden tizedik használt már dizájner drogot is.

Amíg a probléma mögött álló társadalmi problémák, a szegénység és a kilátástalanság nincs kezelve, addig nem fog csökkenni a drogosok száma.

- tette hozzá Nyíri Noémi, a Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány szakmai vezetője.

Pedig Pintér Sándor 2010-ben azt mondta, hogy két hét alatt rend lesz. 8 éve nem sikerült hitelt adnia a szavainak.

A fenti események pedig pontosan jellemzik a kormányzással nem törődő Orbán és bandájának működését, ha a kormánypropagandától a valóság felé fordítjuk a fejünket, sajnos lesújtó képet kapunk arról, hogy milyen országban kell élnünk. A fenti probléma ugyanis nem egy lesajnált afrikai ország, hanem a mi hazánk látlelete.

Ez a Fidesz által irányított Magyarország, 2018-ban. Vajon meddig tűrjük még?