Úgy tűnik, Halász János elfelejtette, hogy honnan jött! - videó

A Fidesz-frakció szervilis szóvivője egy kicsit belekavarodott a szokásos agysejtpusztító monológjába. Halász Győri Péterről, a józsefvárosi független jelöltről mondta azt, hogy ő nem civil, hanem egy volt SZDSZ-es. Az egészben az a varázslatos, hogy Halász János korábban az SZDSZ civil jelöltjeként kezdte politikai pályáját, bár ne tette volna.

Halász persze itt nem állt le, a Fidesz zseniálisan egyszerű, szervilis „felolvasó embere” azt is megjegyezte Győri Péterrel kapcsolatban, hogy:

az ellenzék egy magát politikán kívülinek beállító, de valójában nagyon is a politikai pályán dolgozó álcivil jelölt mögé sorakozott föl, szóval az ellenzék megint becsapja az embereket.

Ühüm. Mindent értünk. Egy olyan pártot szolgáló ember mondja az ellenzéki jelöltről és az ellenzékről, hogy becsapja az embereket, amely párt a hatalma fenntartása érdekében évekig hülyítette az arra fogékony választókat, miközben a kormányzással nem törődve, talán még soha nem látott mélységekbe taszította az országot. Egy olyan párt, propagandát hivatalból böfögő embere mondta ezeket az ostoba szavakat, mely sem a kivándorlás tragédiájával, sem az alacsony bérekkel, sem az egészségüggyel nem foglalkozik, az oktatással is csak azért, hogy mesterségesen kómában tartsa ezt a területet.

Egyszerűen gusztustalan, persze olyan nagyon azért nem lepődünk meg Halász újabb agymenésén. Fideszes szokás lehet egyéni érdekekből oda szarni, ahonnan korábban még jóízűen „falatoztak”. A párt nagy része ugyanis az azóta ördögként kezelt Soros pénzén tanult, vagy a kiutált CEU-n okosodott, de a Fidesz nehéztüzére, a korábban szintén SZDSZ-es Németh Szilárd is előszeretettel szidja korábbi kenyéradóját.

 A 8. kerületi időközi polgármester választást július 8-án tartják.