Bréking: fideszesek segítik Toroczkaiék kampányát

Bréking:  fideszesek segítik Toroczkaiék kampányát
Toroczkai-szórólap
Fotó: mcsipos.hu

Mint arról már korábban beszámoltunk, egyre nyilvánvalóbb, hogy Toroczkai és új mozgalma mögött a Fidesz állhat. A napnál is világosabb, hogy Orbán szalámitaktikájának jelenlegi célpontja a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik. Azt is leírtuk, hogy több mint gyanús, hogy Toroczkaiék úgy haknizzák végig a kormánypárti lakájmédiát, mintha kötelező lenne. A hétvégén pedig már az egyik kormánypárti médium szórta tele a postaládákat egy Toroczkait népszerűsítő szórólappal.

A hétvégén szórták tele a postaládákat Csongrád megye egy részében azzal a kétoldalas szórólappal, amelyen egy Toroczkai László PR-interjú olvasható. Nincs ebben semmi különös.

Érdekesség, hogy az interjút a promenad.hu hírportál készítette, és a szórólap impresszuma szerint ők is adták ki azt

- írja a makói hírportál, az mcsipos.hu.

Ez azonban már valóban elég furcsa, hiszen az interjút készítő promenad.hu egy meglehetősen elfogult propagandaoldal, amely ezer szállal kötődik a helyi Fideszhez. Ráadásul a szórólapozás nem olcsó dolog. Vajon mennyi pénzbe került a kormánypárti médiának ez a Toroczkait népszerűsítő kampány? De joggal merül fel az olvasóban az a kérdés is, hogy vajon mi lehet az oka, hogy egy fideszes hírportál finanszíroz egy Toroczkait népszerűsítő kampányt?

Egy gondolkodó ember ilyenkor azonban még mindig kételkedik: biztosan fideszes ez a médium? Nos, nagyon úgy fest.

A promenad.hu kiadója ugyanis az a hódmezővásárhelyi székhelyű Csanád Média Kft, melynek - az algyői Fidesz-frakció egykori vezetője, volt fideszes önkormányzati képviselő - Pongrácz Tamás a tulajdonosa. Az oldal főszerkesztője pedig az a Pintér M. Lajos, aki a kormánypárti szegedma.hu oldalról igazolt a hírportálhoz és korábban a szegedi önkormányzat ifjúsági és sportbizottságának fideszes delegáltja volt.

Erre szokták mondani: van még kérdés? 

pongracz_akcioban_vasarhely24pontcom

Pongrácz Tamás akcióban (fotó: vasarhely24.com)

toroczka_impresszum

(kép: mcsipos.hu)