Ezen röhöghet az összes Fidesz-szavazó! Vicces emlékezetkiesés

Ezen röhöghet az összes Fidesz-szavazó! Vicces emlékezetkiesés
Fotó: zsurpubi.hu

Nem azzal van a baj, ha valaki a rendszerváltoztatás előtt a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) titkárságban látta az előrejutás lehetőségét. Nem is azzal, ha mindezek ellenére ’89 után is érvényesülni akart. A baj azokkal az egykori KISZ-titkárokkal, MSZMP-tagokkal van, akik elfelejtették, egykor hithű kommunisták voltak, most pedig kommunistáznak. Nézzük csak sorra őket!

 Óvodás is voltam a kommunisták idején, mégse szolgálom a kommunistákat

- nyilatkozta a megalomániás miniszterelnök a HírTV stábjának arra a felvetésére, hogy többen támadják a CEU-ügy okán, mert egykori Soros-ösztöndíjasként nekiment Sorosnak. Így már az elején kezdhetjük Orbán Viktorral a felsorolást, akit ezek szerint emlékeztetni kell arra a tényre, hogy nem csak óvodás volt ő a kommunizmus idején, hanem már a székesfehérvári gimnáziumban rögtön KISZ-titkárként kezdte meg politikai pályafutását, majd az egyetemen szintén KISZ-titkári pozícióban folytatta. Bár az kétségtelen tény, ha a KISZ-hiperaktivitásából indulunk ki, akkor lehet, hogy már az oviban is a vörös csillag volt a jele. Orbán Viktornál kóros emlékezetkiesést diagnosztizált már több magyar újságíró is. Ezt - a fenti nyilatkozata alapján - mi csak megerősíteni tudjuk.

De itt van a kunmediátor Marcsikával állítólag korábban jó néhányszor parolázó Varga Mihály, aki szintén KISZ-titkárként kezdte a szabadságharcot: akkor még tehát ifjú kommunista volt, most már korosabb ugyan, de még így is fiatal demokrata.

Vagy itt van még a helikopteres Rogán Tóni, aki szintén KISZ-titkár volt annak idején. Bár lehet, hogy akkor még Babettával járt, és talán még a szüleivel élt, esetleg macskája is volt, de az biztos, hogy nem volt ilyen kemény.

Aztán ott van Dajcstomi, alias Deutsch Tamás, akinek megszólalásig Copy&Paste hasonmása legutóbb éppen egy meleg bárban csapta szét magát: méltó társa a bajusz a’la pedro geciokos Kövér László elvtársának, hiszen ők is mindketten KISZ-titkárok voltak.

Beleillik a sorba a szabadságharcos unortodoxia mindezidáig koronázatlan királya, Matolcsy György is, aki szintén MSZMP-tag volt.

Vagy a pestiek által sokszor már csak Don Pintérként aposztrofált Pintér Sándor, kéthét alatt rendet csináló miniszter, aki MSZMP-titkár volt.

Aztán a magyar oktatás látványosan kudarcot valló, a gazda által fejre ejtett szupernagyija, Hoffmann Rózsa, vagy a mindig bölcset és megfontoltat alakító, megélhetési performansz-politikus-prototípus Harrach Péter.

De nem hiányozhat a listából Martonyi János, Járai Zsigmond sem, illetve Boros Imre, Turi-Kovács Béla, Fónagy János, Kerényi Imre és így tovább…

Most kérem a Fidesz szavazókat, hogy legyenek szívesek egy jó nagyot hörögni és kommunistázni!