Főnyeremény: 16 milliárdot szórt el reklámra a Szerencsejáték Zrt. Találja ki, hogy kik kaszáltak a legnagyobbat!

Talált, süllyedt! A Szerencsejáték Zrt. ugyanis 16. 000.000.000 Forintot költött tavaly reklámokra. Számolgathatjuk a nullákat, de mi inkább beérjük annyival, hogy ez nagyon-nagyon sok pénz; például ebből az összegből 16.000 magyar családnak lehetett volna nyereményként kiosztani családonként egymillió forintot. Az állami cég azonban inkább Andy Vajna TV2-jénél és rádióinál költötte el a legtöbb pénzt, persze a felcsúti stróman Mészáros-Lőrinc médiumaiba is zsákszámra ömlött a pénz, és nem maradtak éhesen a Habony Árpád-féle propagandalapok sem, mint például a Lokál. Szép munka!

Nagyon félhetett a Szerencsejáték Zrt. hogy, véletlenül valaki veszélyezteti az elsőségét az egyébként monopolizált lottó piacon.

De persze erre legyinthetnek az elvtársak, hiszen így is maradt bőven nyereség, a cég haszna ugyanis elérte tavaly a 147 milliárd forintot.

Ennyit keresett az állam a maguk elé milliárdos álomnyereményeket vizionáló lottózókon és más játékokon szerencsét próbáló embereken, úgy, hogy már a fideszes oligarcha médiacézároknak kiszórta a valódi milliárdokat. Végül is őket is tekinthetjük a legnagyobb nyerteseknek.

"Vegyél szelvényt, nekik fizetsz!" – kiálthatnánk bele a pusztába. De fölösleges. 

gengszterek