Orbán Gáspár vezetésével terjeszkedik a vallási mozgalom

Korábban az is kiderült már, hogy Orbán fia kézrátétellel igyekszik gyógyítani a híveket. Vajon a Messiás-komplexus öröklődhet?

A fővárosi egyetemisták által szervezett vallási mozgalom egyre több vidéki településen jelenik meg - írja a HVG. A „Házi Felháznak” hívott csoport egyik vezetője Orbán Gáspár és már jelen vannak Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Vácon, Szigetszentmiklóson és további városokban terjeszkednének.

Az egyik résztvevő arról beszélt, hogy a Felháznak szolgálókonferenciája is van, ahol a főszervezőket, így Orbán fiát is, amerikai mentorok segítik.

A miniszterelnök fiáról korábban már mi is megírtuk, hogy gyakran színpadra lép, beszédeket mond, majd leszáll az emberek közé, ott felismerhetetlen nyelveken imádkozik, ha kell, a hívőkre teszi a kezét, úgy tűnik, gyógyítani akarja a megjelenteket, de azt is kijelentette már, hogy Isten szólt hozzá.

Pedig korábban még úgy tűnt, hogy áttért a muszlim hitre, erről ide kattintva olvashat bővebben és nézhet meg egy meglehetősen sokatmondó képet.

Persze az országot az ostobaság, a gyűlölet felé kormányzó, a külföldön és hazánkban is sokak által a korrupció szinonimájaként emlegetett apukától is megszokhattuk már, hogy mindig az érdekeinek megfelelő irányba fordul. Úgy tűnik, további hasonlóság ebben a családban, hogy szeretnek a kereszténység nevében cselekedni. 

Egy biztos, az alma nem esett messze a fájától, nem mindennapi esetekkel van dolgunk. Egyikük ráadásul kétharmados felhatalmazást kapott a félrevezetett kisebbségtől, hogy tovább folytathassa országpusztító tevékenységét.

orban_fia

29855314_10160175400945456_97887245_n

Ajtatos_OrbanBalog

ovgaspar_1