Futottál már bele igazán kemény orbánista Facebook-csoportokba? Nagyon szórakoztató!

Aki használ közösségi médiát és érdeklődik a közélet iránt, az biztosan futott már bele „Csak a Fidesz”, „Fidesz újra”, vagy akár „Szeretünk Viktor” nevű hívő csoportosulásokba a Facebookon. Ezekből most összegyűjtöttünk párat, mert… mert…, hát előjáróban csak annyit, hogy döbbenetesek, ugyanakkor unalmas percekben kiváló szórakozást nyújtanak.

Bár, akinek túlságosan fáj az emberi hülyeség, a zsigeri szervilizmus, az indokolatlan rajongás vagy a szektaszerű orbánhit, és már nem tudják megmosolyogtatni az agyhalál közeli állapotok sem, az inkább nyomja meg az x-et a jobb felső sarokban, mert számukra a nevetés helyett nagyon durva tartalom következik.

Itt van például rögtön az első: „Az aktív kétharmad keménymag

Ők aztán tényleg ősfideszes brutálcsoport lehetnek, hiszen 303 taggal rendelkeznek, az valóban pusztán keménymag. Félelmetes.

Aztán van kicsit visszafogottabb közösség is: „Fidesszel a Magyarokért! - Orbán Viktor és a Fidesz - KDNP mellett!

Arról sajnos nincs infó az oldalon, hogy Orbán Viktorért miért kell külön kiállni a Fidesz és a KDNP mellett, de a vezér biztosan megérdemli a kitüntetett figyelmet. Ja, s reklámokat és „személyeskedést” nem kérnek. Jegyezzed meg, ha csatlakozol!

És akkor egy klasszikus: „Csak azért is Fidesz.(A végén van egy pont, ez fontos!)

Ők már több mint 14 ezer tagot tudhatnak meguk mögött, és ennél csodálatosabb teljesítmény csak a csoport leírása:

„Közösségünk a nemzeti összetartozás, a tisztelet és tolerancia jegyében fogant és hosszú idő óta elkötelezett a jelen Magyar Kormány (Fidesz-KDNP) mellett. Történelmi hagyományainkhoz hűek maradva őrizzük anyanyelvünket, humorunkat, s harci kedvünket mindazért, amit a Kárpát-medencében élt őseink hagyományoztak a kiválasztott helyre és ránk egyaránt. Kultúránk gazdagsága, a kereszténységből táplálkozó mentalitásunkból fakadóan valljuk: Isten, haza, család! Jó emberek közt,jó helyen.”

A következő, hát… ööö… szóval ők: „Orbán Viktorral és a Fidesszel tovább ( 15 millió magyarral együtt” ) (Nem, mi sem tudunk rá magyarázatot adni.)

Bár 15 millióan (még) nincsenek, nagyon korrekt szabályaik vannak, amit fel is tüntetnek:

Aki ide belép érezze jól magát! Ossza meg a véleményét Igazi baráti kapcsolatok elősegítése és eszmecsere céljából. Egymást kölcsönösen tiszteljük ,nincs trágár beszéd, van amikor belefér ,de nem egymással szemben !

Van viszont olyan közösség, melynek adminjai azért ennél erélyesebben lépnek fel az „ellenzéki mocsok” ellen, ők ugyanakkor kevesebbet bajlódtak a névválasztással: „Orbán Viktor FIDESZ-KDNP támogatói.” (Ennyi, kész, pont. Igen. Itt is van pont.)

És akkor a kereszténydemokrata csoport aranyszabályai:

Na, és akkor elérkeztünk a csúcsponthoz. Az „Új Fidesz,   Orbán Viktor csoport” -ot lehetetlen szavakkal visszaadni, ezért csak mutatjuk:

Bár az előző „versenyzőt” nehéz überelni, végül mutatnánk egy igazán vérbeli keresztény és demokrata tömörülést is: „Orbán Viktor támogatói kör” csoport

Az ő különlegességük és egyben keresztényi kötődésük tökéletes bizonyítéka, hogy csak kormány támogató személyeket vesznek fel a csoportba, és „szigorúan moderálnak. Mindezt persze azért, mert már megtapasztalták, hogy

„ha beengedjük magunk közé a "bizonytalanokat" azokból előbb utóbb farkas lesz, szaporodnak, előbb sértegetik a tagokat, bomlasztanak, majd kilövik az adminokat és átveszik a hatalmat a csoport fölött. Évek munkája is lehet, a következő választás előtt támadnak és puccsolnak, addig lapítanak.”

Minden vérbeli fideszes csoporttagsághoz nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelni, de mi biztatnánk mindenkit, hogy próbálkozzanak! Élmény lehet egy ilyen közösséghez tartozni! Semmi gyűlölet, semmi emoji, semmi ellenzéki mocsok, csak a szeretet!