Kirúgták, miután őszintén elmondta a véleményét Mészáros sportmárkájáról

Kirúgták, miután őszintén elmondta a véleményét Mészáros sportmárkájáról
Kele János, fociblogger
Fotó: Kele János FB-oldala

„Ebben a rendszerben nem lehet különvéleményed, nem bírálhatsz, nem kritizálhatsz! Azt kell gondolnod, mondanod és tenned, amit mi diktálunk! Ha nem, akkor mehetsz a levesbe!” - ezt üzeni mindenkinek az orbáni rezsim legújabb botránya. Ha valakinek nem esett volna le eddig, akkor most talán most lepottyan, hogy 2018-ban Magyarország nettó diktatúra Európa közepén "illiberális demokráciának" álcázva.

Nap mint nap fideszes agitátorok nyomják az arcunkba a propagandát, hirdetik a féligazságokat, lebegtetik meg az álhíreket, hazudnak gátlástalanul és követnek el gusztustalannál gusztustalanabb karaktergyilkosságokat független "újságírás" címén.

Régen volt már olyan, hogy politikai aktivisták tömegesen tolták volna a sajtóban az éppen regnáló hatalom szekerét. Most azonban kisért a régmúlt, hiszen már a 80-as években is szabadabb volt a sajtó, mint napjainkban.

Kele János, fociblogger még júliusban írt egy FB-bejegyzést a felcsúti stróman, Mészáros Lőrinc 2Rule nevű, enyhén Orbán-ötlet szagú sportmárkájának debütálása kapcsán.

Sokakkal ellentétben én kifejezetten örülök annak, hogy van 2Rule. Jó és hasznos, mert mindent megmutat a kapzsiságból, ostobaságból és azokból a sógor-koma-haver alapon osztogatott hátlapogatásokból, amikbe a magyar futball a közpénzfürdőben dőzsölés közben - látszólag észrevétlenül - belefullad.

 

- írta le naivan véleményét a blogger.

Most éppen azzal nyomják fel az ország többségének agyába a vért, hogy kiderült: nem hosszabbít szerződést a TV2 csoport Spíler tévéje a szakkommentátorral.

De sebaj, mert éppen ezek a dolgok, amelyek előrevetítik Orbán bukását, ugyanis az orbáni rendszer olyan zsigeri igazságtalanságokat és pengemély sebeket ejt a magyar társadalom tagjaiban, a többség önérzetében, hogy nehéz elképzelni azt, hogy ez a populista politikai ámokfutás sokáig tarthat. Ha van ebben az országban még igazságérzet, akkor Magyarország népe - legkésőbb a következő választásokon - feláll, megrázza magát és ledobja magáról ezeket az élősködő, közpénztolvaj piócákat. Szóval, hajrá Magyarország, hajrá magyarok!