Megint egy jó hír: Az EchoTV megújul, a HírTV-vel pedig "szoros a szakmai együttműködés"

Ezt amúgy érdemes inkább úgy értelmezni, hogy ugyanaz a kétbites tartalommal vegyített propagandacucc érkezik mindkét csatornához Orbánéktól, de ezeket minimálés eltéréssel, másképp tálalják majd.

A HírTV tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, Szikaszi Péter szerint egyelőre nem dőlt el, hogy hogyan él tovább a két teljesen ugyanolyan tévécsatorna, az elkövetkezendő néhány hónapban derül ki, hogy mi lesz az útjuk. Azt viszont elárulta, hogy példaértékű az együttműködés, naponta egyeztetnek az Echo TV és a Hír TV vezetői... (Lehet tippelni, hogy miről...)

Aztán megszólalt Farkas Boglárka, az EchoTV vezérigazgatója is, aki kiemelte: a Hír TV és az Echo TV összeolvadásáról szóló pletykák alaptalanok, ugyanakkor a két csatorna között szoros a "szakmai együttműködés". 

Ja, s azt is "elárulta" a Figyelőnek, hogy idén decemberben ismét változni fog a csatorna műsorstruktúrája, megújulnak...

Mindez pedig a hiteles, propagandamentes, nem álhírekkel tarkított tartalmakat igénylő, még gondolkodni vágyó és tudó honpolgárokat pedig annyiban érinti, hogy... ööö..., semmiben... Az Echora eddig sem volt értelme kapcsolni, ezután sem lesz. A HírTV pedig szintén áttér az alternatív valóság bemutatására.