A szabály az szabály: Schwarzeneggert nem engedték be a budapesti Gucciba

A biztonsági őrök a bejáratnál közölték vele, hogy nem mehet be, mert túl sokan tartózkodnak az üzletben. Ez nyilván nem az ő döntésük volt, ugyanis ilyen esetekben a luxusüzletbe csak akkor léphet be a következő vásárló, ha valaki kijön. A szabályokat pedig be kell tartani, pláne ebben az erős és büszke országban, ahol a közvetlen világsztár korábban beugrott már gyúrni Angyalföldre, majd a XII. kerületben is edzett egyet, és rendre jópofa videókkal jelentkezve viszi fővárosunk hírét a nagyvilágba.

A többi vásárló is kínosnak érezhette ezt a jelentet, egyikük azt mondta a Borsnak, hogy:

Mi a boltból csak néztük az ajtó előtt meglepetten toporgó Arnoldot, és próbáltuk meggyőzni a személyzetet, hogy engedjék be, mert többen is szerettek volna vele egy közös fotót készíteni.

A lap arról számolt be, hogy az üzlet küldött egy csokoládét Arnoldnak kiengesztelésül, a jelek szerint tehát utólag ők is gáznak érezhették ezt az egészet.

Egy szolgáltató által, a vásárlók érdekében meghozott szabály persze mindenkire vonatkozik, de egyrészt kedden a déli órákban, amikor az eset történt, nem valószínű, hogy rengetegen tartózkodtak volna az Andrássy úti Gucciban, másrészt pedig mindent elmond, hogy a többi vásárló sem helyeselte a szigorú döntést, az üzlet pedig később úgy érezte, hogy ajándékot kell küldenie a világsztárnak a történtek miatt.

Nem lett volna egyszerűbb beengedni Schwarzeneggert? Akkor egy emberrel többen lettek volna a helyiségben, és talán a boltból is lőtt volna egy jó kis videót, netán a biztonsági őrökkel egy szelfit. Nem lenne jobb, ha így állnánk hozzá a dolgokhoz?

20752334_015f0f3f3ca102c88a800914a3d91fb5_wm