Orbánista futballáz: 60-an biztosan voltak a Felcsút-Kisvárda bajnokin :D

Az MTI 400 nézőt ír, a Nemzeti Sport 589-at. Ezek közül bármelyik röhejes és egyben szánalomra méltó, de ráadásul a fotók tanúsága szerint még ennyien sem lézengtek az orbánista fellegvár orbánista csapatának, illetve orbánista ellenfelének szombati mérkőzésén.

A mérkőzésről beszámoló MTI 400 főre saccolta a felcsúti Pancho Aréna nézőszámát, a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Nemzeti Sport pedig 589 nézőt vizionált a mérkőzésre. Az Index ugyanakkor kiszúrta, hogy a Városok, stadionok, kocsmák nevű Facebook-oldal egyik olvasója ott volt a helyszínen, és lefotózta az iszonyatos állapotú gyepen zajló mérkőzésen az összes lelátót. Ebből pedig az látszik, hogy jó, ha 60-an lézengtek a felcsúti létesítményben.

Ciki.

Bár sokakat nem érdekelt, a Felcsút és a Kisvárda amúgy 1-1-es döntetlen játszott egymással, és ez az NBI. ötödik fordulójában történt.

Ja, s mellesleg a Kisvárda is új stadiont kapott nemrég 2,29 milliárdból, hiszen a rengeteg szurkolónak megfelelő körülményekre volt szüksége a rendszeresen tapasztalt futballáz kiélésére.