Az Orbán család oktatja a kultúrát: Ráhel és Tiborcz az út mellé dobja a szaros pelenkát

Orbán Ráhel és szimpatikus férje egyetlen mozdulattal tett tanúbizonyságot a példamutatás, a magaskultúra, a színvonalas gyereknevelés és a külföldön elvárható tiszteletteljes, alkalmazkodó viselkedés mellett. Gratulálunk!

Az alábbi levelet a Nyugatífény kapta az egyik olvasójuktól:

Sziasztok!

A horvát tengerpartról tartottunk haza tegnap, megálltunk Horvátországban egy benzinkútnál az autópálya mellett. Megáll egy csodaterepjáró mellettünk, na ki száll ki belőle? A királyi pár, Récsöl és a Tiborcz-gyerek, alig hittem a szememnek. Ráhel már nagyon várandós a második babával.

Na de a lényeg: Ráhel tisztába tette a gyereket, majd fogta a szaros pelenkát és az út mellé dobta, miközben 20 méterre ott volt a kuka. Kiabáltam neki, hogy “az apád nem tanította meg neked a viselkedést?” Azt pampogta vissza, hogy nincs kuka.

A veszekedés hatására a bátor Tiborcz-gyerek nyúlként sprintelt a kocsi felé, de még így is sikerült lekapnom. Nagyon fel vagyok háborodva. Engem úgy tanítottak, hogy ha külföldre megyünk, illik vendégként viselkedni, és nem a szaros pelenkát a vendéglátóinknak az útra dobni. Ezért érdemes volt turizmus-vendéglátást tanulni Svájcban!”

Az előkelő, miniszterelnöki, kultúrát rendszeresen oktatni igyekvő család sarjaihoz méltó képek pedig a portálon meg is tekinthetők. Csak erős idegzetűeknek!