Ennyike: Deutsch Tamás már most kiderítette, hogy ha elfogadják a Sargentini-jelentést, az csalás lesz

És ezen biztos információját nem más, hivatalos, objektív, ellenőrző szervnek jelentette be, mint a Karc FM-nek.

Deutsch Tomi fideszes EP-képviselő a méltán híres Karc FM mikrofonja mögött a következőt mondta: vannak olyan információk, amelyek szerint a szeptember 12-ei, Sargentini-jelentésről szóló Európai Parlamenti szavazás során a Magyarország álláspontját támadó, a jelentést támogató politikusok nem akarják a leadott, érvényes szavazatok közé számolni a tartózkodó voksokat. 

Kemény nyomozó ez a Tamás, nem?

És ez még nem minden, további titkos információkra is fényt derített:

- „Sargentini-jelentés egyébként is válogatott hazugságokat olvas az Orbán-kormányra.”

- Az uniós állampolgárok az illegális migráció megállítását, a biztonság kérdését és a terrorveszély elhárítását tekintik a legfontosabbnak. (Igen, így en bloc, mindenki.)

- „Ma a migránssimogatás a divatos álláspont szinte minden frakcióban.”

- Aki megszavazza a jelemtést migránssimogató, aki a Fideszt támogatja, az az „európai polgárok álláspontjának megfelelően” dönt. (Egyszerű ez a politika, mint a pofon, nem?)

- „Ha valaki most érkezne a Holdról, és nincs tisztában az elmúlt évek európai és magyar eseményeivel, és elolvassa az elmúlt években a magyarországi ellenzék indulatos hazugságait, amelyek a jogállam magyarországi sanyarú sorsáról szólnak – majd elolvassa a Sargentini-jelentést: szinte szó szerint ugyanazokat az ostobaságokat, csúsztatásokat találhatja meg. Ez a dokumentum a hétköznapi logika mentén vérlázító állításokat fogalmaz meg.”

Bölcs, polgári, büszke európai érvek ezek egy hiteles, keresztény, szofisztikált és intelligens demokrata gondolkodótól. Örüljünk hát, hogy Isten úgy rendeltetett, hogy a sorsunk őrájuk vagyon bízva!