Szép munka: Kásler Mikóst havi 450.000 forintért videózzák

Az EMMI miniszter nem aprózza el a dolgokat. Most a 444.hu vette észre, hogy a magát szerényen csak jogászként, zenészként, természetgyógyászként, szerkesztőként, operatőrként, vágóként, rendezőként és persze arculattervezőként bemutató Dr. Gyarmati-Paor Zoltán, a méltán híres Hatoscsatorna nevű kábeltévé kreatív igazgatója havi 450.000 forintért dokumentálja az EMMI miniszterének szerepléseit. Az egyelőre talány, hogy minek…

Kásler Miklósnak ugyanis nincs saját FB-oldala, az Emmi Facebook-oldalára pedig legutoljára tavaly töltöttek fel videót...

Kásler Miklós orvosi nagyságával nem állhat összefüggésben és csupán a véletlen műve lehet, hogy éppen a Kásler házi videósa által irányított Hatoscsatorna nevű kábeltévén folytatja a többször elítélt rákgyógyító kuruzsló állatorvos, Dr. Dávid Tamás a rákos betegek áltudományos megtévesztését. Annak ellenére egyébként, hogy a versenyhivatal néhány éve 35 millió forintra büntette a lódoktort, persze az állatorvos akkor is röhöghetett a markába, hiszen a teából több száz millió forintot könyvelhetett el már abban az időben. Viszont a biznisz az biznisz, így az állatorvos nem tud leállni, ezért 2017-ben egy év felfüggesztett börtönt kapott kuruzslásért és daganatos betegek megtévesztéséért.

Az említett Hatoscsatorna nevű kábeltévében pedig ugyanúgy folytatja „áldásos” tevékenységét, mintha mi sem történt volna, nem lepődünk meg, hogy mindezt szerényen a Dr. Dávid Vitál trópusi teakeverék szponzorálásával. Ez aztán az Evidence Based orvosi terápia. Többek szerint körülbelül ennyire voltak tudományosan megalapozottak Kásler „történész” tévés okoskodásai.

Kíváncsiak lennénk, hogy hány rákban szenvedő beteg vált áldozatává a gátlástalan átverésnek az évek során... Isten nyugosztalja őket!