Úgy kellett a Fidesznek az afgán migráns erőszakja, mint egy falat kenyér

Rogán helikopterének rotorja nem pörgött olyan gyorsan, mint ahogy a kormánypárti okádéksajtót bejárta az afgán migráns erőszaktétele. Sőt, összekötötték a kellemest a hasznossal: még Tibi atyába is beleszálltak.

Vasárnap reggel tette közzé a police.hu, hogy a belvárosi rendőrök szexuális kényszerítés miatt keresik Sarhadi Bilal Ahmadot, aki kétségkívül egy gusztustalan féreg. Mert kétségkívül gusztustalan féreg az, aki megerőszakol egy nőt, és talán ezúttal még Boldog Pistának is igazat adhatunk a kasztrálási szándékával kapcsolatban. De azt azért ne felejtsük el, hogy a Fidesznek ez az eset úgy kellett, mint egy falat kenyér!

A propagandagyár ocsmánysággenerátora úgy rápörgött a „hírközlésre”, hogy kétmillió ellenzéki szavazó felejtette el, hogy hónapok óta egy árva sertéspestises szendviccsel dobálózó migráns sem érkezik a déli határra.

„Lehet, hogy mégis igaz ez a migránsveszély?” – hallatszik a pusmorgás a zöldségesnél. Miközben az Origótól kezdve a 888.hu-n át a Pesti Srácok feltüzelt médiamunkásai között egészen más párbeszéd zajlik le: „Na, végre már, címlapra, de azonnal!”

És jönnek is a címlapok, vezércikkek dögivel, a Ripost például azt hányta fel öles betűkkel a címoldalra, hogy: „Tibi atya éttermében erőszakolt az afgán migráns”. És ez amúgy – minő furcsaság – egy ordas nagy hazugság. Mert amúgy Tibi atya – minő furcsaság – köztudottan nem szívleli a kormánypártokat és az általuk zúdított migránsos propagandaszart.

Mellesleg az eszébe jutott valakinek közben, hogy a Fidesz a hazugsággyár falai mögött amúgy hány ezer beteg kasztrálandó Ahmadot engedett be titokban? Ja, azt a fideszes szavazók már elfelejtették. Akarom mondani: el sem hitték.

És ami a legdurvább: ebben az elfajzott országban már azon sem lepődnénk meg egyáltalán, ha ez beteg kasztrálandó Ahmad nem véletlenül járkált volna szabadon Budapest belvárosában. Mert van, akinek annyira nem is jön rosszul, ha valakire rámászik egy mosdóban…