Miután a Tények közölte, hogy Orbánt éltetik Európa-szerte, a Ripost megírta, hogy a Jobbik "kiadós italozással" ünnepelte a Sargentini-jelentés elfogadását

Azt leírni, hogy a kormány kitartott zugfirkászaival és szánalmas médiacsicskáival feltöltött, közpénzen működtetett hánytatókapszulák ordas módon hazudnak, olyan mintha arról beszélnénk, hogy az ég kék, a fű meg zöld. Szóval, inkább szórakozzunk rajta, hogy például az Erzsébetvárosi Csicsergő Óvoda kiscsoportjának tagjai ezerszer fantáziadúsabban, jobb nyelvhelyességgel és jóval kevésbé primitíven fogalmaznak, mint ők. És itt elnézést is kérünk a kicsiktől az összehasonlításért!

Nos, miután a Tények elementáris hírblokkot adott le arról, hogy szerintük hogy szerette volna orálisan kielégíteni Orbán Viktort Európa komplett lakossága keresztényi szeretetből a hősies magatartása miatt, a Ripost megalkotta ennek az inverzét negatívban, a Jobbikról.

Így festett a tegnapi címlapjuk:

És miután a különböző stílusbravúrral névtelenül megalkotott mondatokon az agyhalál közeli állapotban leledzőkön kívül minden emberi lény csak röhögni képes, nem is szeretnénk elrontani az élményt kommentárokkal, csupán idéznénk pár olyan sort, amit Orbán kitartott médiamunkásain kívül talán csak az tudna produkálni, aki a Wall Street farkasának összes kokainját egyszerre szívná fel:

„A sűrű poháremelgetés közben folyamatosan Orbán Viktort szidalmazták. Felemlegették a „hős” jobbikos EU-képviselőt, Balczó Zoltánt is, aki belenyilatkozta a kamerákba, hogy mennyire egyetért a Soros–Sargenti-vádirat Magyarországot elítélő kitételeivel. A jobbikosok többször is reménykedve emelték poharukat arra, hogy majd a „ravasz Soros” jól „kicsinálja a Fideszt”.”

„Persze hogy a frakcióköltségek terhére, magyarán közpénzen ittak Soros és Sargentini egészségére a Frittmann-pincészet dolgozóinak, no meg a becsempészett munkatársainak a szeme láttára és füle hallatára.(Odabent nem mertünk fotózni, nehogy lebukjunk, de mindent láttunk és hallottunk. És közben dolgozott a szabadtéri stáb is.)”

„Nem volt elég, amit ott helyben megittak, többen ládaszámra vitték a borokat fel a buszra, be a szállodába, onnan meg haza. Magyar Zoltán, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának alelnöke kezdte meg a sort, aztán a többiek is vérszemet kaptak.”

Mindezt átolvasva csak ugyanaz jut eszünkbe, mint amit már egy korábbi, hasonlóan színvonalas Ripost „cikk” kapcsán írtunk:

Az Orbán-oltár építőelemmel egy polcon lévő Pesti Srácok azt sérelmezte, hogy mi szellemileg visszamaradottnak neveztük a fideszeseket. Bár erre pont nem emlékszünk, azt bátran kijelenthetjük, hogy aki ezt a címlapot képes egyetlen tizedmásodpercig is komolyan venni, az igen, nagyon durván szellemileg visszamaradott. Retardált, fogyatékos, elmebeteg, orbánista agyhalott, kretén, megszállott tébolyult, egy két lábon járó szervilis pszichiátriai kórkép. És itt nincsenek kérdőjelek. Ez tény. A Ripost szerkesztősége is hasonló intellektussal rendelkezhet, de ők igazából azért kapják a fizetésüket (a mi pénzünkből többnyire), hogy ezt a színvonalat képviseljék.