Ennél a csapatnál kötött ki Dzsudzsák Balázs

Holland élvonalbeli és angol másodosztályú csapat érdeklődéséről is hallani lehetett.

Várható volt azonban, hogy Balázs mostani döntését is a nullák bűvöletében hozza majd meg, így is történt. A válogatott egykori csapatkapitánya az Egyesült Arab Emírségek bajnokságába nemrég feljutó al-Ittihad Kalba játékosa lett.

Szakmailag nulla, a csekken meg sok nulla. A PSV Eindhoven korábbi sztárjának közel egy évtizede határozható még ilyen egyszerűen a motivációja, illetve a pályafutása. Ha jobban belegondolunk ezekkel a tulajdonságokkal egy másik szenzációs csapatba is kiválóan illeszkedne, a NER szereplőit ugyanis hasonló tulajdonságok jellemzik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszönöm a meghívást Barátom jó volt látni😉✌🏼 Minden jót kivánok @utamosolyert #megertenielfogadniasegiteni #fesztiválozzamosolyért 🙏🏼🤞🏼

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

Dzsudzsák személyes ambícióit látva pedig csak abban bízhatunk, hogy a válogatott szövetségi kapitánya továbbra is ott számít majd rá a válogatott összeállításakor, ahol eddig. A partvonalon kívül.

Ugyanis minden irigy támadásnak beállított szánalmas magyarázkodás dacára mindenki pontosan tudja, hogy ezt az embert egyetlen dolog motiválja. Ezzel persze nincsen semmi baj, egészen addig, amíg nem igyekszik a nyilvánvaló ellenkezőjét bizonygatni és a körülmények áldozatának beállítani magát.

Balázs, döntöttél. Nem most, hanem már hosszú évekkel ezelőtt. Vállald fel.

DneGGxAWsAMc3w2