Szakértői szemmel: A Pesti Srácok szerint ocsmány lesz az európai választási kampány

A liberálisok egyetlen kampánystratégiát ismernek. A gyalázkodást. Megszoktuk – írták tegnap. Nos, hát ha valaki, ők aztán ezt a stratégiát remekül felismerik. Akad benne tapasztalatuk bőven.

Van annak egy különös bája, mikor azok beszélnek ocsmány kampányról és gyalázkodásról, akik a 2018-as választás előtt Orbán ánusza köré rendeződve a világegyetem egyik legocsmányabb kampányát bonyolították le, ráadásul nem is értek a végére. És nem, ezt nem csupán a több száz elvesztett sajtóper igazolja, hanem az a tömény undor, amit fluffertársaikkal kiegészülve a nem egységes biomasszává összeálló fideszes szavazótáboron kívül az ország 70 százalékában előidéztek.

Mellesleg azzal a videóval kapcsolatban sikerült ezt a a kijelentést tennie a cseppet sem szervilis szerzőnek, amiről mi is beszámoltunk, és ami egzakt módon mutatja be Orbán körének mesés gazdagodását uniós forrásból.

Készítettünk annak idején egy képregényt, amit most felidéznénk, mert azt hiszem, annál jobban semmi nem adja vissza az Orbán végbélnyílása alatt közvetlenül működő portál „kampánystratégiájának” mozgatórugóját: