A Fidesz szerint balliberális médiatúlsúly van ma Magyarországon - a valóság egészen mást mutat

Íme, az alternatív valóságot hirdető, szánalmas kormánypárti médiumok terjedelmes listája.

Azzal, hogy médiatúlsúly van, nem lehet vitatkozni. Azzal sem, hogy ez a tervszerűen kiépített, mindent elsöprő brutális gépezet tartotta hatalmon az egészségüggyel, az oktatással, a kivándorlással, a munkaerőhiánnyal, a bérekkel, röviden a kormányzással nem foglalkozó Orbánt és NERtársait.

A felsoroláshoz ráadásul nyugodtan odabökhetjük, hogy „a teljesség igénye nélkül”, az országos lefedettségű, Vajna András birtokában lévő Retro Rádió, illetve egyéb, rendkívül színvonalas (ál)híroldalak ugyanis tovább erősítik a szervilis egyénekkel teletűzdelt propagandagyárak népes táborát.

Ha valamiben sikeres volt ez a kormány - az uniós források jelentős részének, következmények nélküli elsíbolása mellett - az a hazai médiapiac megerőszakolása, illetve annak durva átrendezése volt, aminek segítségével aztán vígan mozgathatta a számára rendkívül fontos, könnyedén megvezethető tömegeket.

Orbán pedig ezen a téren jó tanítványnak bizonyult. A körülrajongott példaképek, Putyin, vagy éppen Erdogan által korábban már sikerrel használt receptet kiválóan alkalmazta, sőt, talán még finomított is azon.

42199573_480731792410761_1951842360044290048_n

Forrás: Facebook