A fidesznyaloncok szerint komoly ember drága órát hord, Orbán Ráhelnek ezért való 12 milliós

Bencsik András megint egészen kiválóan vette az akadályt, amit a balliberális csőcselékellenzék proletár demagógiája mértékadó elemzői szeme elé gördített.

Még a hétfő esti Sajtóklub című Orbán-oltár építés közben kezdték elemezni a közélet legszervilisebb „szakértői”, hogy most akkor miért is nem baj, hogy Orbán luxusgéppel röpköd, a lánya, Ráhel pedig 12 milliós órát hord.

Nos, Bencsik András okfejtése egészen biztosan überelte az egész heti fideszes bullshitmantrát.

"Alapjában véve, minden normális karóra drága. Olcsó karóra, az a kínai karóra, de azok nem komolyak" – összegezte a komoly ember ismérvét a komoly Bencsik András.

Olyan jelentéktelen részletekkel, hogy van-e átmenet a pár ezer forintos kínai óra és a 12 milliós Audemars Piguet Royal Oak között, most ne is foglalkozzunk. Ha komolyat akarsz, akkor bizony perkálsz, 10 milla fölött. Ennyi. Különben csíra vagy.

András ráadásul ezt a zseniális elemzést végül oda futtatja ki, hogy:

„hamis látszatot akarnak rólunk gyártani”.

Igen, róla is, meg a stúdióban üldögélő másik három mérvadó független, objektív közéleti szakértőről is, akik mellesleg egy polcra helyezik magukat azokkal, akinek amúgy jelentéktelen szolgái. És hogy kik is a „gyártók”? Hát azok. Azok, azaz mi, mindnyájan, akik nem nyeljük a fideszes ordas hazugságokat péklapáttal, mint ők.

Bencsik András elméjében egyébként az is hiánytalanul szívódhatott fel, hogy milyen hisztériakampányt rendezett a kormánymédia a választás előtt Botka László „2-3 milliós” óráival kapcsolatban.

Nem volt benne a vagyonnyilatkozatában – harsogta hetekig a 888.hu-Ripost-Lokál-Origó-tengely.

Kedves Bencsik elvtárs!

Rendkívül mély érdeklődéssel hallgatnánk meg az önök szakértői szájából egy hosszabb beszélgetést Orbán Viktor vagyonnyilatkozatáról, illetve a családjának, közvetlen környezetének meglehetősen impulzív, dinamikus, és rendkívül gyors vagyonosodásáról is. Ja, meg arról, hogy tulajdonképpen miért is nem támogatta a Fidesz, hogy a politikusok családtagjainak vagyonnyilatkozata is nyilvános legyen.

Csak mert, azért 12 milliós órát nem túl tág réteg engedhet meg ma Magyarországon magának. Ja, hogy ha a közhatalommal való visszaélés által megnyitott csapok elzáródnának, akkor nektek se csurranna-csöppenne többé semmi „komoly”? Na, ezt a gondolatmenetet már sokkal jobban értjük.