Bayer Zsóti inkább kihagyta a nemzetbiztonsági bizottság meghallgatását

Talán itt nem merte előadni a szokásos, kiszámítható mélyproli fröcsögését. A kulturált érvalapú kommunikáció és őszinte beszéd, amit egy nemzetbiztonsági bizottság elvárna, nem éppen Zsolti erőssége.

Bayer Zsolti a Nemzetbiztonsági Bizottság tegnapi ülésére a testület jobbikos elnökétől, Mirkóczki Ádámtól kapott behívót, mert az ellenzéki politikus azt szerette volna megtudni a fluffermédia publicistájától, hogy honnan jutott titkosszolgálati információkhoz a 2018-as választási kampány folyamán. 

Emlékezetes, hogy Zsolti hogy, hogy nem, az izraeli titkosszolgákat foglalkoztató Black Cube emberének az akcióját dolgozta fel oknyomozó cikksorozatában, amivel a Migration Aid szervezetét kívánta lejáratni. Ezen egyébként azóta is nagy erőkkel dolgozik a Fidesz.

Ja, és mellesleg miután kiderült, hogy az infók izraeli hírszerzői cégtől származnak, a témában megjelent írások hirtelen eltűntek.

Bayernek kedden reggel a nemzetbiztonsági bizottság ülésén kellett volna magyarázatot adni minderre, de valami különös oknál fogva nem jelent meg. Nem is értjük, hogy a mindig oly vérgőzös megmondóember most miért nem állt ki az "igazáért". Ja, de.