Abnormális szabályok, meghökkentő kérések az esküvőn? Ez a pár viszi a prímet!

Mindenki a tökéletesre törekszik, de az alábbi példák azt mutatják, akadnak párok, akik közben teljesen elvesztik józan ítélőképességüket.

Hazánkban is történtek már furcsaságok, Vasvári Vivien például a gyerekeket, Liptai Claudia a szelfizést zárta ki élete legszebb napjáról, de az alábbi esetek szereplői tényleg orvosi ellátásra szorulnának. A velvet.hu érdekes sztorikról számolt be.

Egy kanadai hölgy például azt akarta elérni, hogy minden vendég perkáljon 1500 dollárt azért, hogy álmai esküvője létrejöhessen, majd miután nem sokan „éltek a lehetőséggel”, durván berágott a meghívottakra. Akadt olyan menyasszony is, aki ennek a dupláját szerette volna behajtani, ő sem járt sikerrel, le is mondta az egész ceremóniát.

Olvashattunk olyan nőről is, aki teljesen megőrült, amikor az egyik koszorúslányt épp az esküvőjén kérte meg a barátja. Egy indai ara pedig azért hagyta faképnél választottját, mert az megijedt egy villámlástól.

A végére pedig talán a csúcsok csúcsa, egy esküvőszervező, aki a pár kérését, kéréseit, szabályait közvetítette a vendégek felé, íme:

Jó reggelt,

A nevem XY, én vagyok a Sanders esküvő koordinátora. Ezúton tudatom az összes vendéggel az esküvő napjára vonatkozó szabályokat és előírásokat:

Kérjük, 15-30 perccel előbb érkezzen!

Ne viseljen fehér, krém-, vagy elefántcsont színű ruhát!

Kérjük, kizárólag egyszerű frizurát vagy lófarkat viseljen!

Kérjük, ne sminkelje túl magát!

Ne készítsen felvételt a ceremónia alatt!

Ne lépjen be a Facebookra, míg engedélyt nem kap!

Használja a # gombot minden kép közzétételekor!

EGYÁLTALÁN NE SZÓLJON A MENYASSZONYHOZ!

Mindenki Rémy Martinnel koccintson, kivétel nélkül. (A Rémy Martin egy rendkívül exkluzív konyak,amelynek az ára üvegenként 14 ezertől akár 700 ezerig is terjedhet – a szerk.)

Ha azt akarja, hogy beengedjék, legalább 75 dolláros ajándékot hozzon.

Ha bármilyen kérdése van, kérem, hívjon fel közvetlenül engem.

Köszönöm.

Nekem lenne egy! Ki menne el egy ilyen esküvőre?

(Forrás: velvet.hu)