Vajna Tímea már inkább eltitkolná, hogy magángéppel vitte Amerikába beteg cicáját, Hadházy tűpontos diagnózist állított fel

Vajna András tehetséges, ifjú menyecskéje jó szokásához híven megosztotta életének egyik újabb nehéz fejezetét az Instagramon. Timike ezúttal arról számolt be, hogy nagyon hálás daliás férjének, hogy magángépen szállíthatja beteg macskáját Amerikába. A poszt természetesen az egészen más jellegű problémákat nyögő ország jelentős részéből indulatokat váltott ki, Vajnáné törölte is bejegyzésének egy részét, Hadházy Ákos diagnosztizálta az állatot (is), egy magyar nő pedig zseniálisan megtrollkodta a történteket.

Annyira köszönöm a férjemnek, hogy magángéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor, ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, hogy el tudjam hozni a cicámat.

- olvashattuk az eredeti bejegyzésben.

Ez a rész azonban később - valószínűleg a felháborodott kommentek miatt - eltűnt az oldalról, annyi maradt, hogy a rossz állapotban lévő állatot Amerikába szállítja, a posztot pedig kiegészítette, hogy azért persze „a magyar orvosok a legjobbak”.

Az állatorvos végzettségű Hadházy Ákos is reagált az estre, Facebook-oldalán azt írta, hogy:

állatorvosként nem tudom elképzelni, hogy ez a macska Amerikában olyan kezelést kaphatott volna, amit a magyar kollégák ne tudtak volna neki megadni. Az USA-ban sok esetben – a jobb anyagi lehetőségek miatt – valóban több mindent meg tudnak tenni a kedvencekért. Ebben az esetben viszont sajnos minden jel szerint (krónikus) veseelégtelenségről van szó, ahol egyszerűen nincs olyan gyógymód, amit ott megtehetnek, nálunk viszont nem. Az ún. peritoneális dialízis szóba jöhet, ami átmenetileg, néhány napig-hétig javíthat az állat állapotán, gyógyulást és tartós javulást azonban biztosan nem hoz.

Vajna András a sok milliárdos, ocsmány és hazug állami propaganda hirdetésekből kitartott, a kormány számára kellemetlen híreket elhallgató, az Orbán-kormány számára veszélyes politikusokat pedig mocskos rágalom hadjáratokkal lejárató TV2 tulajdonosa. Ráadásul horribilis magánvagyona egyik alapját a kaszinó koncessziók jelentik, ezek a kaszinók pedig számos kedvezményben részesülnek - először is azzal, hogy a személyre szabott törvényeknek köszönhetően nincsen konkurenciájuk.

- jegyezte meg Timike vélhetően másik kedvenc kandúrjával kapcsolatban Hadházy.

A NERisztán által alkotott újabb történet egy pomázi anyukát is megihletett:

Ha beteg a macska, menni kell, nem kérdés. Én csak Csillaghegyig viszem, így magánhévet veszek igénybe. Ezt kértem szulegrsnapromra a @mavhev től, és meg is kaptam. Mert magánrepülője mindenkinek lehet, na de magánhévje? És szolgálati közleményként: sok boldog magánrepülőt kívánok @zmegyeri #majdnemGucci #betegmacska #mávhév”

- olvasható a frappáns bejegyzés Zimre Zsuzsától, aki már több ízben is keményen kifigurázta Vajna Tímeát.

pomazi-vajna2

vajna-zimre2

vajna-zimre3

vajna-zimre

(Fotók: Zimre Zsuzsa Facebook/Instagram, Borítókép: timeavajna/Instagram)