Kovács Zoltán: "Mi vagyunk az Európai Néppárt" :D :D :D

Igen, abszolút komoly ez is. A fideszes fiúk nem viccelnek.

Mi kereszténydemokrata, konzervatív felfogást vallunk, amely egyúttal az EPP eredeti hitvallása. Nem véletlenül mondjuk azt, hogy mi vagyunk a Néppárt, hiszen továbbra is Helmut Kohl korábbi német kancellár örökségét képviseljük. Az alapító atyákhoz hasonlóan abban hiszünk, hogy az európai keresztény kulturális alapértékeket meg kell őrizni, és a cél, hogy az Európai Uniót erős, egymással együttműködő nemzetállamok alkossák. A Fidesz–KDNP-pártszövetség az elmúlt két európai parlamenti választáson az EPP-n belül a hazájában leginkább támogatott politikai erők között volt. Az biztos, hogy a jövő májusi EP-választáson meg fognak változni az erőviszonyok az Európai Parlamentben

 – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő a Magyar Hírlapnak adott interjúban. 

Nos, őszintén be kell ismernünk, hogy ehhez már tényleg nem lehet mit hozzáfűzni.

Beszélt a "Soros-egyetemről" is, ahová ő is járt, de ugye tudjuk, hogy az a hely csak az után lett a GONOSZ megtestesülése, miután a fideszes politikusok végeztek ott, előtte nagyon jó suli volt.

Szóval Zoltán a CEU ügyével kapcsolatban blöffnek nevezte, hogy az egyetem másik országba viszi a diplomák kiadását és meggyőződésük, hogy a "Soros-egyetem" a jövőben is Budapesten fog működni.