Soros-hajó, Soros-expressz, migránskártya - folyamatosan bővül a Fidesz-szótár

Vagy inkább mondjuk úgy: hazánk történelmének fekete lapjaira folyamatosan íródnak fel olyan szavak, melyekről valószínűleg még az unokáinknak is zokogva fogunk mesélni. Vagy a röhögés miatt, vagy mert addigra Magyarország egy ennél is sokkal szomorúbb hely lesz.

Hollik Istvánnak a hétvégén megint sikerült egy szócikket elhelyeznie az egybites szavazórétegnek készült fideszes értelmező szótárban. Hát mi az igazi közszolgálat, ha nem ez?!

AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG MONDJA MEG, KI ÉS MILYEN ÖSSZEGGEL TÖLTI FEL A MIGRÁNSKÁRTYÁKAT! - most ezzel a jelmondattal öltötte fel a Brüsszel-ellenes vértet az egészen kivételes tehetséggel megáldott KDNP-s honatya.

És ha ebből még nem is állna össze Bözsi néni és Rozika néni elméjében az Soros-féle ördögi terv végrehajtási mechanizmusa, Pista elmagyarázta azt is, mire is használják az alávalók a migránskártyát.

Figyelem, dobpergés: PÉNZT VESZNEK FEL VELE! :O :O :O  És vajon milyen pénzt?! Na, ugye, hogy ugye!!44!!4!

Hollik ráadásul további döbbenetes összefüggésekre is rávilágított, halkan tesszük hozzá, hogy még leírni is félelmetes: 

A szemtanúk elmondása szerint a migránsok rendszeresen a bankautomaták előtt állnak és vesznek fel pénzt – jelentette ki. De ez még mind semmi, ezt kapd ki: "valakik küldik nekik"!!!!!!!!!!!444!!!!!44!!!!!!44!!!!!!!4!!!44!!!"

(Van már tipped, ugye, hogy ki lehet az?)

Nem is merem tovább ragozni a témát védelmező fideszes politikus jelenléte nélkül, inkább nézzétek, hallgassátok meg a szakértőt: