Az megvan, hogy a fideszes nyugdíjasok Bayer Zsoltéknak köszöngetik a nyugdíjprémiumot?

Helyreigazító közlemény:
Cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Gajdics Ottó a kommunista Ifjú Gárda kötelékében szerepel a fekete-fehér fényképfelvételen. Ezzel szemben a valóság az, hogy a fekete-fehér fényképfelvételen nem Gajdics Ottó látható a kommunista Ifjú Gárda kötelékében.

Októberi hír, hogy a Karc FM nevű propagandarádió Budapest után, nyolc vidéki városban vette át a megszűnt Lánchíd Rádió korábbi frekvenciáit. Így az egykor még lelkes, nyíregyházi KISZ-titkár, Gajdics Ottó szervilis orbánista csapata már Székesfehérváron, Tatabányán, Zalaegerszegen, Pécsett, Kaposváron, Siklóson, Szigetváron és Szegeden is „fullba nyomhatja a kretént”. Most pedig egyik olvasónk leveléből tudhatjuk meg, hogy a többek közt Bayer Zsolt nevével fémjelzett Paláver című műsort még a saját hallgatói is annyira azonosítják az Orbán-kormánnyal, hogy nekik köszöngetik meg a nyugdíjprémiumot. Ezúton szeretném jelezni a félreértést: a nyugdíjprémiumot nem ők fizetik, még csak nem is Orbán és a Fidesz-kormány, hanem elsősorban a még Magyarországon maradt aktív, jelenleg is dolgozó munkavállalói réteg.

karcfm_nyugdij

palaver02_LI

A színvonaltalan propagandarádió tavaly azzal került be a hírekbe, mert egy kamu, hírcsárdás tartalmat vettek véresen komolyan, majd hüledeztek a cikk humorosnak szánt állításain. A Paláver című betelefonálós műsorukban nem kisebb kormányszolgákkal beszélgethet az ember, mint az orbánista Bayer Zsolt, Huth Gergely, Jurák Kata vagy a minden rendszerben jó elvtársként funkcionáló Stefka István. Nos, nekik annyira sikerült elfogulatlannak lenniük, hogy már a fideszes nyugdíjasok is nekik köszönik meg a nyugdíjprémiumot. Nem hiába, hiszen az egykori KISZ-es Gajdics Ottónak és elvtársainak főnöke, a szintén egykori KISZ-es Orbán elvtárs, ha úgy alakulnak a számok, akkor emel a nyugdíjon. Hát most úgy alakultak… Helló Röfi