A szégyenfoltok lassan összeérnek ocsmány Orbánisztánná

Karinthy Frigyes szerint „a kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.” A viccet félretéve, tényleg ez a helyzet ma hazánkban. A NER elitjéhez tartozó szűk kör nemcsak brutálisan kifosztja, szellemileg is lerombolja országunkat.

Nincs gusztustalanabb dolog, mint a kétszínűség és a képmutatás. Nincs nagyobb bűn, mint amikor egy ország vezetése szélkakasok gyülekezete, akik semmilyen erkölcsi elvet nem követnek, csakis a hatalom megtartása vezérli őket, ehhez gyártják le mindig az éppen aktuális ideológiát. Ha a társadalmat megfertőzi ez a kór, akkor leszivárog a legkisebb település legeldugottabb kiskocsmájába is, menthetetlenül tönkretéve az emberek szellemi egészségét. Egy ilyen kormány nem más, mint a lelkek HIV-vírusa.

Amikor a mai hatalom birtokosai még ellenzékben voltak, hasonló jelenségekre panaszkodtak. Például Bencsik András a Demokrata, 2004. december 9-i számában úgy írt, hogy „A magyar népesség alapvetően a homo kádáricus alfajához tartozik. Erre a speciesre a tudósok szerint az alábbi tulajdonságok a jellemzők: gyáva, önző, irigy, lusta, kicsinyes, sunyi, hazudós.” Érdekes, hogy most pontosan a magyar nép(esség)re hivatkozással követi el a fideszes elit a legégbekiáltóbb cselekményeket. Sőt, a korábbi kormányok bűneit messze meghaladja, mert Orbánék ezen a téren biztosan jobban teljesítenek elődeiknél.

 

A kormány meghirdette a családok évét, majd telenyomta propagandával az összes létező helyet, hogy elnyomja vele a kilakoltatottak tízezreinek segélykiáltásait. A kormány a hatalomra jutása óta a magyar családokról és a születések számának emeléséről, legutóbb a nőkkel kötött valamiféle szerződésről beszél, ami a legfrissebb nemzeti konzultáció egyik fő témája is. Csakhogy a hvg.hu a KSH Népességtudományi Intézetének Demográfiai portré 2018 című tanulmánykötetére hivatkozva azt írja, hogy ugyan nőtt a gyerekvállalási kedv, de csökkent a gyerekvállalási korban lévő nők száma, így jelenleg is stagnál a születésszám. A legpesszimistább forgatókönyv szerint 2070-re hatmillióra csökkenhet Magyarország népessége. Gratulálunk!

Valószínűleg az 1 milliót is bőven meghaladja azoknak a száma, akik gazdasági és/vagy politikai okok miatt elmentek vagy mostanában mennek el Magyarországról. Közhelynek számít, hogy minden hatodik magyar gyerek külföldön születik, amely arány várhatóan csak romlani fog. Ha pedig egy család külföldön ver gyökeret, nagyon nem valószínű, hogy az ott szocializálódó gyerekek vissza akarnának térni szüleik és nagyszüleik hazájába, főleg akkor nem, ha Orbánék azt folytatják, amit eddig csináltak. Ismét csak gratulálunk!

A Polt Péter egykori fideszes politikus által kézivezérelt Legfőbb Ügyészség az elmúlt években következetesen blokkolta a Fidesz számára esetleg politikailag kényes büntetőügyeket. Tegyük világossá, hogy Polt Péter ma gyakorlatilag érinthetetlen, úgy is mondhatnánk, hogy igazi pók a háló közepén... abban a sűrűre font, mindent átszövő hálóban, amit Orbán Viktor agyalt ki. Polt mozgatja a szálakat, persze szigorúan Orbán utasításait követve.

A miniszterelnök Mészáros nevezetű strómanja, akivel még a gázkonvektoromat sem szívesen szereltetném meg, miután hallom, mit és hogyan beszél, jóformán naponta nyer alsó hangon több száz millió forintos közbeszerzéseket mint minden szakterület „mindenható szakértője”. Orbán vejéről, Tiborcz Istvánról pedig pontosan tudja mindenki, hogy nem keveset szakított a közösből... Az EU illetékes szerve szerint maffiaszerűen elkövetett csalássorozattal, a magyar ügyészség és rendőrség szerint teljesen legális módon. Lévén, hogy az Orbán-klánba tartoznak, jelenleg semmilyen következménnyel nem kell számolniuk.

A Domokos László korábbi fideszes politikus által kézivezérelt ÁSZ valamennyi ellenzéki pártot megbüntette, igyekezve a lehető legnagyobb mértékben megnehezíteni a választási kampányukat, míg a Fideszt egyszer sem marasztalta el semmilyen ügyben.

És amint fent, úgy lent: a teljesítmény nélküli, arrogáns, pökhendi és cinikus sleppbe verődött rengeteg középszerű alak határozza meg ma a közbeszédet és egyre inkább a közhivatalok légkörét is, így a silány szürkeállomány „diadalt arat” a szakmaiság és a józan ész felett, amerre a szem ellát.

Újra meg újra sok milliárdnyi adóforintot emésztenek fel náci propagandát idéző gyűlöletkampányok, amelyek során a valóságot nélkülöző kommunikációs paneleket ismételgetik. A Soros Györgyöt és állítólagos hálózatát célkeresztbe állító kormány-kommunikáció ma ugyan még működik, de hamarosan meg fogják unni a megvezetett emberek milliói. Minden erőfeszítés ellenére a valóságot nem lehet a végtelenségig tagadni.

A kereszténység leple mögött lázasan folyik a pofátlan lopás, ami cseppet sem a zsidó-keresztény tradíciók tiszteletben tartása, hanem sokkal inkább a pénzisten imádata. Ebben a sajátosan magyar újfeudális rendszerben mindennapos gyakorlattá vált az egzisztenciális zsarolás, és szinte mindenkit sakkban tartanak a fideszes „elöljárók”.

Orbánék arra játszanak, hogy az emberek reménykednek: jobb lesz a holnap, mint a tegnap, illetve azt sugallják, ha nem ők lennének, sokkal rosszabb lenne.

Csokonai így írt erről: Földiekkel játszó / Égi tünemény, / Istenségnek látszó / Csalfa, vak Remény!

A baj az, hogy amikor meghal az a bizonyos remény, a szembenézés piszkosul nehéz lesz…