Mindenki nyugodjon le: Lehet, hogy eddig egyszerűen csak félreértelmeztük a kormánypárti propagandagyárakat!

Szánalmas, szervilis, fluffer. Az elmúlt években röpködtek a jelzők az ország nagy részének irányából a Ripost, az Origo, a Prosti Srácok, a 888, a Lokál, a Magyar idők, a Tények és társaik működésével kapcsolatban. De mi van, ha ők valójában mindössze csak szórakoztatni akarják az embereket, ezért produkálnak napról napra nevetségesebb színvonalat? Az alábbi képeket látva könnyen lehet, hogy ez a magyarázat!

Elméletünket ezúttal csak néhány példán keresztül illusztráljuk. Nézzék el nekünk, a viccportálok, „hírműsorok” által az elmúlt években naponta gyártott poénokat lehetetlen lenne összegyűjteni:

7ETb9pA5sWOtIIPbs

45785921_1916468678422301_7568641375315427328_n

gönczigci

marsi

orbánorigó

ori

origo2

origoutánanéz

spontán_képa_pesti_srácokról

images_(1)

images

tv2terry

70deijFLLbabWWG8s

Ha nyíltan felvállalnák, hogy ökörségeket írnak, talán jóval kevesebben tartanák szánalmasnak a fentebb említett "médiumok" bértollnokait, "műsorvezetőit". Lehet, hogy nem tudnák félrevezetni emberek százezreit, de legalább nem kéne ennyi helyreigazítást közzétenniük, büntetést fizetniük. Tudjuk, van miből, hiszen az adófizetők pénzévél kibélelt pöcegödrökről van szó, de srácok, azért érdemes átgondolni, lehet, hogy ebben a műfajban még sikeresek is lennétek!