Gyöngyösi: Orbán tolvaj haverja a bizonyíték arra, hogy nem létezik a Soros-terv

Miközben nagyon úgy tűnik, hogy Orbán komolyan gondolja, hogy menedéket biztosít Nikola Gruevszkinek, aki így próbálja megúszni a hazájában rá kiszabott börtönbüntetést, kvázi éppen úgy, ahogyan a maffiafilmekben falaznak és nyújtanak segítséget egymásnak a bűnözök, addig az európai jogállamok csak kamilláznak és nem értik mi a franc történik Magyarországon. Pedig semmi különös, csak lassan már a Balkánon is demokratikusabb, felvilágosultabb és átláthatóbban működő jogállamok működnek, mint Magyarországon. Ennek kiváló példája, hogy ők elkergették és elítélték a sorosozás leple alatt tolvajló hazug politikust. Szóval, Magyarország az új Balkán! De Gruevszki másra is bizonyíték, például arra, hogy nem létezik a Soros-terv. Erről írt egy meglehetősen pontos helyzetértékelést Facebook-posztjában a jobbikos politikus, Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője.

És hogy miért állítom ilyen magabiztosan, hogy a „Soros-terv” nem létezik? Nos, a bizonyíték éppen most érkezett meg Magyarországra, Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök személyében. Gruevszki úr, aki Orbán Viktor jó barátja, miközben gátlástalanul szétlopta országát, arra hivatkozott, hogy egyedül ő tudja megvédeni Macedóniát Soros Györgytől és a migránsoktól. Még a „STOP SOROS” jelszót is ő használta először. A macedónok azonban nem csak hogy elkergették őt a hatalomból, de még börtönre is ítélték, ami elől ez a jóember ide, Magyarországra tudott szökni. És lássunk csodát, Macedóniában egy darabbal sem lett sem több, sem pedig kevesebb migráns és Soros György sem foglalkozik többet a kis balkáni országgal, mint eddig. Gruevszki tehát pofátlanul hazudozott, pont ugyanazt és pont ugyanúgy, ahogy az enyveskezű magyar kormány is teszi.

Gruevszki egy elszigetelődő országot hagyott maga után, ahonnan a fiatalok nyugatra menekülnek: az ő terve ez volt, valamint az, hogy ha megbukik, eljön ide magyar barátaihoz és védelmet kér. Orbánék pedig, akiknek alighanem létezik egy hasonló tervük, ha egyszer számot kellene adniuk az ország elszigeteléséért és az emberek elüldözéséért, most újra elővehetik a régi lemezt és sorosozhatnak éjjel-nappal. Valószínűleg ez most a legkevésbé jött jól nekik, én azonban azt javaslom: etessük meg velük, amit főztek. Sorosozzanak minél többet és minél hangosabban. Sorosozzanak minél nevetségesebben. Sorosozzanak, amíg csak egy ember is akad, aki még hisz az ostoba meséikben. Remélem, erre a posztomra is sorosozni fognak. Mi pedig nevessük ki őket és jövő májusban húzzuk az ikszet egy értelmes pártra. Itt jegyzem meg: a Jobbik sorosozás, gyíkemberek és balkáni politikusharamiák helyett egy kiszámítható és szabad Magyarországot szeretne.

- írja Gyöngyösi. Elég pontos.