Németh Szilárd meggondolta magát, mégis bocsánatot kér :-D

Persze csak azt követően döntött így a Fidesz egyik agytrösztje, hogy végrehajtást rendeltek el ellene, miután nem teljesítette a vádaskodása miatt kiszabott ítéletet.

A haza szó szerint legszilárdabb, rendíthetetlen bástyája, védelmezője, a migránsok, az orkok, és a hazára veszélyt jelentő egyéb kitalált lények legádázabb ellensége ügyvédjén keresztül üzent, hogy mégis hajlandó bocsánatot kérni az Eötvös Károly Intézettől.

Úgy tűnik, a jó öreg Szilárd álláspontja azért változott meg, mert a bíróság végrehajtást rendelt el ellene.

Emlékezetes, hogy a Fidesz nehéztüzére egy korábbi nyilatkozatában azt találta felböfögni, hogy a szervezet a közhasznúsági jelentésben feltüntetettnél „sokkal, de sokkal nagyobb lóvét” kapott Soros György alapítványaitól, tehát lényegében a jelentés meghamisításával vádolta meg őket. Az Eötvös Károly Intézet bíróságra vitte az ügyet, idén áprilisban pedig másodfokon is nyertek a kormánypárti politikus ellen.

Ne aggódj! Lesz még miért bocsánatot kérned majd a jövőben, így nem árt, ha gyakorlod. A pártod működését látva pedig abban is biztosak vagyunk, hogy a sérelemdíj kifizetése után is lesz majd mit a pacalba aprítanod…