Minden gondunk megoldódni látszik: már 773 ezren vettek részt a nemzeti konzultációban

Már 773 ezren töltötték ki a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a közmédiának. Mi pedig ettől felhőtlenül boldogok lehetünk, hiszen ez garantálja Magyarország felemelkedését.

Szinte teljes a foglalkoztatottság, nincsenek hosszú várólisták a kórházakban, az ellátás ráadásul kiváló, nincs munkaerőhiány, a fiatalok a leginnovatívabb oktatásban részesülnek, a családok védve vannak, boldogok, és életteliek, mindenki keresztény és ősmagyar nevelést kap, virágzik a gazdaság, a javakból pedig mindenki egyformán részesül. Plusz amellett, hogy az országon belül kiváló a közbiztonság, Orbán még a határainkat is folyamatosan védi. 

Tulajdonképpen ki kell jelentenünk: a tökéletes igenis létezik. A Fidesz-kormány azzá tette Magyarországot. 

És hogy mi köze ennek a konzultációhoz? Ha kitöltöd, te is hozzáárulhatsz a tökéletesség tökéletesítéséhez. Mert a Fidesz figyel rád. A Fidesz hallgat rád. Hibázni ugyan nem tudnak, de fontos hogy válaszolj azokra a kérdésekre, melyekre csak úgy lehet válaszolni, ahogy ők szeretnék, hogy válaszolj.

Nem utolsó sorban pedig Dömötör Csabát is boldoggá teheted. Minél többen küldik vissza ugyanis a történelmi jelentőségi dokumentumot, annál többször állhat ki a sajtó elé, hogy elmondja: az ország 99,99999999999999999999999999%-a a kormány mellett áll. Aki meg nem, az Soros.