Ez az igazi Bayer Show: Zsóti megint tátott szájjal szaladt abba a bizonyos erdőbe - videó

Az Echo Tv - szó szerint - mérhetetlen népszerűségéről, illetve színvonaláról talán már felesleges is értekezni, a szánalmas csatorna egyik szervilis "faszagyerekének" legújabb húzásán sem lepődünk meg, maximum csak sajnálni tudjuk. Ezt figyeljék!

Mészáros Lölőke, kormánypárti propagandát árasztó csatornája egyébként 0,3 százalékos közönségarányt produkál főműsoridőben (19:00-23:00 között) a 18-59-es korosztály tekintetében. Ez persze nem tántorítja el Bayert, hogy mindig megmondja a frankót, most éppen a franciaországi eseményekkel kapcsolatban figyelhették tucatnyian aktuális fröcsögését.

11: 25-nél azt mondja, hogy „nézzük csak meg, éppen mi is zajlik Franciaországban”, aztán jön a jelenet:

Ami egy 2015-ös gazdatüntetésen készült, ráadásul Brüsszelben - szúrta ki a comment.blog.hu

Hagyunk időt. Igen, Zsóti ezúttal is feltalálta magát, úgy tűnik, nem talált elég drámai felvételt a Franciaországban mostanság zajló tüntetésekről, így hát keresett egyet, ami egy másik országban, pár évvel korábban történt...

Gratulálunk! Igazán szép munka! Erre még a köztévénél, a TV2-nél, a Hír TV-nél, az összes rádiónál, az Origónál, a Prosti Srácoknál, a 888.hu-nál, a Magyar Időknél, a Lokálnál, esetleg a Ripostnál (és még sorolhatnánk) is irigykedhetnének, ha nem pontosan ilyen gusztustalan, szánalmas módon működnének.