„Tájkép csata után” – lehet, hogy így kellene maradnia az ellenzéki padsoroknak

„Jól tették, nem is szabadna asszisztálni ehhez a kutyakomédiához”- mondta egy pénztárosnő a kollégájának miközben ma reggel vásároltam. Ekkor hasított belém, hogy talán így, ilyen üresen kellene maradnia az ellenzéki padsoroknak, így totálisan kiüresedve, ahogy kiüresítette Orbán a magyar demokráciát. És ugyebár a Fidesz-színház célja éppen az, hogy ne látszódjon egypártrendszernek, ami valójában az, hogy megmaradjon a látszatdemokrácia, a látszatparlament. Így talán meg lehetne hekkelni a rendszert, talán mindenki számára egyértelművé válna, hogy ez így nem maradhat tovább, ahogyan nem maradhatnak üresen azok a padsorok, hiszen ott, azokban a padokban közvetve mégiscsak több millió magyar ember ül.

De aztán továbbgondoltam és ennél csak egy jobb lehetne, ha ilyen, illetve a mostanihoz hasonló akciókat hajtana végre a teljes ellenzék hétről hétre, hónapról hónapra, amíg meg nem törnek ezek a pökhendi és gőgös senkiháziak. A lókupec és bandája, akik még elhiszik, hogy büntetlenül folyhat a szabad rablás a végtelenségig. Az pedig már csak felvert nyálhab a szartortán, hogy a tegnapi nap folyamán teljesen egyértelművé vált, a Mi Hazánk nevű viccpárt képviselői a rendszer szolgáinak álltak. Isten óvja Magyarországot az ilyen megalkuvó árulóktól! Vagy hogy egy klasszikust idézzünk: hogy ízlik a zsoldoskoszt?

Aki ellenzéki az ugyanis tegnap kivonult, ki előre megtervezetten, ki spontán, de nem adta az arcát, ahhoz az arcátlansághoz, ami a házban folyik. „Hogy hívják ezt a faszt?” – kérdezte Kövér "Bajusz" László a másik nagyokost az általa nem ismert parlamenti képviselőről a tegnapi káoszban. Ilyen gusztustalanul álszent és hazug a rendszer, a közvetítésnek megy a „megadom a szót a képviselő úrnak”, egymás között meg megy a „faszozás”. Ebből is látszik, hogy milyen mélyről jött, megjátszós aljanép foglalta el a mi hazánkat.

Dr. Keresztes László Lóránt az LMP parlamenti képviselője - többek között - posztolt egy frenetikus képet a tegnapi botrányos ülésről történő kivonulás utáni "csendéletről". Az alsó az, azt nézzék! Milyen romantikus kép, ugye? Ahogyan a beszélő disznósajt birkafej elfogyasztása előtt és után kiskirályként terpeszkedik, mint aki jól végezte dolgát, no és persze a háta mögött a kihűlt padsorok: